Аре на Капитан Спароу в петък.
- Lubimetz13
- Mistborn
Тва е твоя реплика Шогун ;рррYan wrote:Отивам да плача в ъгъла. Как не ме беше срам?!? Тоя шедьовър да не ми хареса. Горкият аз!!! *пдсмрък*, *хълцук*, *уаааа*...Night Wanderer wrote: Съжалявам ви всички вас на които филма не ви хареса. При всички положения, мисля, че ще се съгласите - по-добре за вас самите щеше да е ако ви беше харесал. А както видяхме това не е невъзможно...
Мня не ми се превежда доколкото и аз схващам 1/2, алексис да се бори

Last edited by Xellos on Tue Jul 25, 2006 7:45 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Amos Trask
- Aes Sedai
Леголас, Элизабет, Боцман и Комические Пираты у Оракула.
Оракул. Готовы ли вы на все, чтобы попасть в третью часть фильма?
Леголас. Да.
Элизабет. Да.
Боцман. Еще как.
Комические Пираты. Ага.
Оракул. Тогда встречайте: отсылка к первой части - капитан Барбосса!
Входит капитан Барбосса.
Барбосса. Что, не ждали? Добро пожаловать на борт, команда. Немедленно приступаем к съемкам. Правда у нас еще нет сценария, но это ничего, нужно ковать зрителя, пока он тепленький. Не будь я капитан Барбосса! Агхрррр!
Е на тва примерно кое не му разбирате.
Пък и винаги мое с http://www.translate.ru/ ру си го четеш на читав английски
Оракул. Готовы ли вы на все, чтобы попасть в третью часть фильма?
Леголас. Да.
Элизабет. Да.
Боцман. Еще как.
Комические Пираты. Ага.
Оракул. Тогда встречайте: отсылка к первой части - капитан Барбосса!
Входит капитан Барбосса.
Барбосса. Что, не ждали? Добро пожаловать на борт, команда. Немедленно приступаем к съемкам. Правда у нас еще нет сценария, но это ничего, нужно ковать зрителя, пока он тепленький. Не будь я капитан Барбосса! Агхрррр!
Е на тва примерно кое не му разбирате.

Пък и винаги мое с http://www.translate.ru/ ру си го четеш на читав английски

Last edited by Xellos on Tue Jul 25, 2006 7:54 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Иди нахуй с тия соске претенции.
Е ей ви програма към английски горе дет превежда параграфи и то добре. Е не фаща псувничките ма те се разбират. А и тва предлагам да отиде в Хумор са. Дълго е, яко е. И неаме и без тва никъф. Са 5 страници на Word са си.
Е ей ви програма към английски горе дет превежда параграфи и то добре. Е не фаща псувничките ма те се разбират. А и тва предлагам да отиде в Хумор са. Дълго е, яко е. И неаме и без тва никъф. Са 5 страници на Word са си.
МуахахаххахахаЭй, хомячки, а ну живо крутим колесо! Раз-два, раз-два!
махнах линка и за тия дет разбират 

many have tried, Haarg ;p
- herairness
- Jaghut Tyrant
най-накрая и аз да се докопам до читаво копие:)))
ми на мен ми хареса пък!вярно,че на места беше леко поразтеглен и малко поизсмукан,но пък си присъстваше хумора и типичните за Джаки Спароу объркващи реплики и абсурдни ситуации.а пък Дейви Джоунс и екипажа му даже бяха симпатични с всичките вариации на риби,корали и октоподи по тях:)
ми на мен ми хареса пък!вярно,че на места беше леко поразтеглен и малко поизсмукан,но пък си присъстваше хумора и типичните за Джаки Спароу объркващи реплики и абсурдни ситуации.а пък Дейви Джоунс и екипажа му даже бяха симпатични с всичките вариации на риби,корали и октоподи по тях:)