Споделете пак
Moderator: Moridin
Амикае, възможно е грешката да е в приятеля ти, а не в неговата девойка. Ся, принципно, доколкото схващам не е омазал машината, та да му е съвестно, но ако е приятел дори компютърът да нямаше общо с него, пак не би отказал помощ. Може би трябва да го питаш в прав текст какво става. Ако има шанс това да не доведе само до скарване...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
omg omg успях да си преточа около 25 гиги нещица от иначе мъртвия ми стар хард диск 
колекциите ми с картинки
два килотона днб
една камара неща,дето нямат намиране вече
някви уникално носталгични сетове от 2004,дето мислех,че са загубени безвъзвратно
първите ми напъни с фотошоп от 2003-та
един куп документация,дето съм се строшил да я търся и събирам
me so happy

колекциите ми с картинки
два килотона днб
една камара неща,дето нямат намиране вече
някви уникално носталгични сетове от 2004,дето мислех,че са загубени безвъзвратно
първите ми напъни с фотошоп от 2003-та
един куп документация,дето съм се строшил да я търся и събирам
me so happy

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
- Interpreter
- Forsaken
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
WTF. Като търся SFTP клиент за Windows (за FileZilla и WinSCP знаех, исках да видя дали още някой от "големите", известни FTP клиенти поддържа и SFTP), попаднах на страница с връзки към доста такива клиентски програми. Секцията с връзки към други подобни страници на същия сайт започваше с... "COBOL for Windows". 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Подробности!Vivian wrote:Съседката ми е древна жрица...

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
+1Roland wrote:По някаква причина у мен се преплитат две напълно отричащи се и същевременно абсолютно искрени емоции по повод твоята драма - огромно съчувствие и перверзна наслада.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Видях я на балкона...пееше...облечена в лъскава нощница...лицето й беше в ярки цветове. Беше гледка, от която няма да се възстановя скоро...passer-by wrote:Подробности!Vivian wrote:Съседката ми е древна жрица...

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib