Яко! Направо ми хареса...
"Въздухари"("Airheads").
Малко ми дойде като рок-пародия на "Умирай трудно", където терористите са добрите. Има Леми Килмистър.

Заслужава си, даа... Стига да не очаквате голямото кино, де. Филмът е доста забавен.
  Заслужава си, даа... Стига да не очаквате голямото кино, де. Филмът е доста забавен.Moderator: Moridin

Заслужава си, даа... Стига да не очаквате голямото кино, де. Филмът е доста забавен.
 Разбира се, най-големият удар идва с това, че призракът на настоящата Коледа в действителност е излязъл по-зловещ от последния; прилича на чиста проба човекоядец и с онзи ми ти смях.
  Разбира се, най-големият удар идва с това, че призракът на настоящата Коледа в действителност е излязъл по-зловещ от последния; прилича на чиста проба човекоядец и с онзи ми ти смях.   

Също, музиката е покъртително слаба.
  Също, музиката е покъртително слаба.Тая с Йелчин как беше? Мен само тя и още една-две ме вълнуват честно казано.Morwen wrote:И аз го гледах и беше забавен и мил, но някак твърде самоцелен. Твърде разнороден, твърде накъсан. Някои от историите бяха просто етюди, сякаш правени с учебна цел. Иначе тази на Фатих Акин беше най-пълнокръвна като че ли.
 Но че беше сладка и добре изиграна от всички актьори в нея, беше
  Но че беше сладка и добре изиграна от всички актьори в нея, беше 

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests