п.п. тва с новата страница вече не е човешко. дали не съм се аутомоднал да правя нова страница на всеки десети пост?
Мне, нищо не си разбрал. Ти участваш в четвърта серия на X-men и това ти е част е спешъл абилитата.Moridin wrote:Ех Бътлъре, Бътлъре! Защо умря при Гредетин...
п.п. тва с новата страница вече не е човешко. дали не съм се аутомоднал да правя нова страница на всеки десети пост?
За мен топика за 300 е един от най-смислените в кино-форума и това го казвам съвсем сериозно. Докато в другите се тълкуват някакви рандъм скучни киноманщини, които мен изобщо не ме вълнуват и не ги намирам за особено сериозни и смислени, а за чоплене по реалността, в този топик имаше ЕКЗИСТЕНЦИАЛНИ и ФИЛОСОФСКИ противопоставяния на съвсем ПРИНЦИПНО ниво - хайпа срещу хейта, свободата на мисълта, естетическата стойност на адреналина и на визуалността, дребнавостта и прочие и прочие.Morwen wrote:Рандъм смислен такъв, примерно...
+11111!в този топик имаше ЕКЗИСТЕНЦИАЛНИ и ФИЛОСОФСКИ противопоставяния на съвсем ПРИНЦИПНО ниво - хайпа срещу хейта, свободата на мисълта, естетическата стойност на адреналина и на визуалността, дребнавостта и прочие и прочие.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests