п.п. тва с новата страница вече не е човешко. дали не съм се аутомоднал да правя нова страница на всеки десети пост?
Frank Miller's 300
- JaimeLannister
 - Forsaken

Мне, нищо не си разбрал. Ти участваш в четвърта серия на X-men и това ти е част е спешъл абилитата.Moridin wrote:Ех Бътлъре, Бътлъре! Защо умря при Гредетин...
п.п. тва с новата страница вече не е човешко. дали не съм се аутомоднал да правя нова страница на всеки десети пост?
Сега остава да откриеш как да го използваш за да спасиш света от лошите мутанти! Гоу он Мор!
- JaimeLannister
 - Forsaken

- Moridin
 - Global Moderator

За мен топика за 300 е един от най-смислените в кино-форума и това го казвам съвсем сериозно. Докато в другите се тълкуват някакви рандъм скучни киноманщини, които мен изобщо не ме вълнуват и не ги намирам за особено сериозни и смислени, а за чоплене по реалността, в този топик имаше ЕКЗИСТЕНЦИАЛНИ и ФИЛОСОФСКИ противопоставяния на съвсем ПРИНЦИПНО ниво - хайпа срещу хейта, свободата на мисълта, естетическата стойност на адреналина и на визуалността, дребнавостта и прочие и прочие.Morwen wrote:Рандъм смислен такъв, примерно...
Много се радвам, че го имаше, и затова от носталгия си възкресявам с по някой заспал пост от време на време.
This is it. Ground zero.
						+11111!в този топик имаше ЕКЗИСТЕНЦИАЛНИ и ФИЛОСОФСКИ противопоставяния на съвсем ПРИНЦИПНО ниво - хайпа срещу хейта, свободата на мисълта, естетическата стойност на адреналина и на визуалността, дребнавостта и прочие и прочие.
Баси как люташката им се мятахме, само като си спомня, голям кеф беше. Морвето даже беше праснала едно олд-скуул обиждане и фръцване единия път...Другия път Алекс беше на море и бях САМ срещу ЦЕЛИЯ ФОРУМ, дори старата Гибли искаше да ме разкъса дет си е хрисима принципно...Славни времена, беше си нашата 1984!
ЖОРКА, КАЖИ СЕГА ПАК ЛИ ПОСТНА НА НОВА СТРАНИЦА ТИ СЛЕД ЕДИН ОПРЕДЕЛЕН ЧОВЕК....