Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 22, 2009 1:26 pm

Ела си дома у наше село бе, и нета ни по-убав и ората харни ;р И от искъро по дълбоко нема :)

Ако затегнат западните торент сайтове, тука се някак ше караме с милионите руските торенти, пък ше ви пращаме по qip-a :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Mon Nov 23, 2009 3:01 pm

днес е много готин ден.
шибнах бронята на един голф след като ми съобщиха,че ще съм с около 300 лева назад ей така от нищото.
една мизерия води след себе си друга,викам да идват някви празници вече,ебати
:?
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Nov 23, 2009 4:08 pm

Унгария: Не целувайте
Дядо Коледа,
може да е грипозен

Будапеща, 23 ноември /БТА/
Дядо Коледа трябва да избягва да целува децата и да се ръкува с тях, за да предотврати разпространяването на грипа. Освен това белобрадият старец трябва да се ваксинира, съобщиха унгарските здравни власти, цитирани от Ройтерс.
В препоръката се предупреждава за увеличения риск от зараза заради националната грипна епидемия, но традиционните тържества с Дядо Коледа не се забраняват.
В Унгария Дядо Коледа идва на 6 декември, когато децата намират подаръци в чорапите, сложени предната нощ под прозореца. "За Дядо Коледа е особено важна превенцията, тъй като той се среща с много деца в началото на декември, което ги изправя пред повишен риск от зараза", се казва в съобщението. "Ако Дядо Коледа е възрастен, с наднормено тегло или има хронична болест, значи спада към високорискова група по отношение на грипа. В такъв случай ваксинирането е особено важно", подчертават здравните власти.
Унгария обяви миналата седмица, че броят на болните от грип е нараснал с 22 000 за една седмица, отчасти заради новия вирусен грип H1N1.
Споделям - като прочетох болдваната част, ми хрумнаха разни грозни неща.

Прости ми, Дядо Коледа. :(
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 23, 2009 6:44 pm

Превенцията копеуееее ;). Дира днеска къртят със заглавия, некой дет им подбира материалите е имал тежка гъбена нощ.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Nov 23, 2009 8:52 pm

Hristina,
Thank you once again for your help. I truly appreciate all the guidance you have given me this semester on my labs. I am grateful to you, and very lucky to have had you as my lab instructor.
Have a wonderful Christmas break!

:cry:
Тези думи ми осмислят всичките мъки с разни изроди по време на семестъра. Добре, че имам и такива студенти!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Dante
Mistborn

Post by Dante » Mon Nov 23, 2009 10:33 pm

Абре, извинявай за въпроса, но нещо съм назад с материала, ама ти преподавателка ли си? :D

едит:
Мда, който не ползва preview, така ще е.
Last edited by Dante on Mon Nov 23, 2009 10:46 pm, edited 1 time in total.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Nov 23, 2009 10:36 pm

Предователка не съм. :lol:
Докторантка съм и водя упражнения на студенти първи курс. В Бг също съм бачкала като химик в СУ и водех упражнения на студенти, тоя път втори курс.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 24, 2009 7:37 am

И нищо и нема ;р :mrgreen:

Баси сутрин вярно на човек му идват добри идеи докато си лежи блаженно полусъбуден! Жалко, че тая е свързана с бачкането, ма ше стане по-яко едно нещо дето само аз ше оценя. :roll:

Clio
Moderator

Post by Clio » Tue Nov 24, 2009 4:46 pm

Браво! :yay:
То и без това няма никакво значение кой друг го оценява, важното е ти да си доволен от себе си! :mrgreen:
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 24, 2009 8:30 pm

Тъй си е ;). Ма към момента зора е по-голям от задоволството от свършената работа та ше постят напролет ако така ми се уважава труда :)

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Nov 24, 2009 8:32 pm

Xellos wrote:Тъй си е ;). Ма към момента зора е по-голям от задоволството от свършената работа та ше постят напролет ако така ми се уважава труда :)
Ти намекни дебело, че май просто не се усещат.

Сядате и си казваш - давам това, в замяна искам това.

Умееш я дипломацията. :wink:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Tue Nov 24, 2009 8:36 pm

Днес отидох на зъболекар, че един умъртвен зъб ми беше станал на решето последните 2 месеца с отчупено парче и т.н. За щастие му се размина нещо по-лошо, като примерно да го хване липсата, че бактериите проклети пак бяха заръфали здраво малкото останало "месо" по него.
Само дето иншуранс клейма през застраховката на жената не мина, та тия дни ще има разправии, докато получа 459-те си долара. :evil:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 24, 2009 9:17 pm

Ох, не ми напомняй за зъби :(.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Tue Nov 24, 2009 9:26 pm

Изпитвам огромни затруднения да си поръчам нещо без сметана. 2 причини: първо, в 2/3 от нещата има сметана и второ, в 1/3 от нещата, в които не пише че има сметана - има сметана. И като казвам "има сметана" нямам впредвид подправено със сметана, а УДАВЕНО в сметана. Сметана.
Look at the darkness...
...around me.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Nov 25, 2009 9:10 am

Направиха игра за Свирепия. Its the end of the world as we know it ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.