Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
Ти докато земеш бате моя 26'' телевизор ше стане 500 лева
То тая технология си ги прави тия неща факт. Проблема е в гаранцията която допълнително и без тва товарят в бг цената.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Сутринта като станах и си влязох в банята, чисто новият бойлер пушеше и миришеше на изгоряло :< ...Предполагам, че е хубаво поне, че не гръмнахме де, ама сега кой ги знае кога ще се домъкнат тъпите майстори да го оправят 

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Болера си е рискова работа малко да. Ма откак спряха парното в нас са водата сутрин толкоз стана хладка, че не се налага да разреждам със студена изобщо
Мизерници!

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Случи ми се това, че ми забраниха да стоя пред компа повече от два часа дневно. Прецакала съм си яко очите от умора и нерви и сега ще трябва да се науча да медитирам вечерно време, щото няма кво друго да правя (забранено ми е да чета на лампа и не трябва да гледам телевизия).
Е, да му еба майката!
Поръчах си нови очила с по-малък диоптър, щото старите се оказаха твърде силни и ми скапваха очите допълнително. В понеделник ще си ги взема. Крайно време беше да сменя визията малко.
Е, да му еба майката!
Поръчах си нови очила с по-малък диоптър, щото старите се оказаха твърде силни и ми скапваха очите допълнително. В понеделник ще си ги взема. Крайно време беше да сменя визията малко.
Сис, това със забраната... Абе, ако си нямаше и други проблеми покрай очите щях да те посъветвам да отсвириш тия глупости с нечетене и непрекаляване с монитора. Поне аз навремето си ги отсвирих със засилка, само кихнах за едни очила за компютър, че 14"-ката си е чудовище отвсе. После светех в зелено
. В случая съвета е по-леко с нервите, знаем те какво можеш да си причиниш ей така. Тегли им една майна на всички и Сашко да се чувства изръчкан да те глези
.
А на сърбите да им се изсипят стадо побеснели африкански слонове. Отмениха Castle Fest :<.

А на сърбите да им се изсипят стадо побеснели африкански слонове. Отмениха Castle Fest :<.
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
Над София се сипят дъждове и вият летни бури.
Кое му е интересното ли? Ми страшно красиво е.
Аз съм на 15-ия етаж, с югоизточно изложение, панорамен прозорец и голяма тераса. Вижда се цялото Софийско поле до планините и малките селца по склоновете им, в детайли. Да не говорим за цялото небе. По всяко и при всякакво време е впечатляващо, но сега край бурите направо забравих, че съм в града и се отнесох на веранда над морето.
Изводът е, че всичко може да е хубаво, ако го гледаш достатъчно отвисоко.
П.П.: В момента изучавам десетките етапи и степени на една дъждовна буря. Не по-малко са - и също толкова красиви и интересни - отколкото тези на залеза/изгрева и падането на мрака.
Кое му е интересното ли? Ми страшно красиво е.

П.П.: В момента изучавам десетките етапи и степени на една дъждовна буря. Не по-малко са - и също толкова красиви и интересни - отколкото тези на залеза/изгрева и падането на мрака.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Moridin
- Global Moderator
Че е така, така е, но само да те запитам две неща: как така апартаментът ти гледа едновременно към мола (запад-северозапад спрямо твоя блок) - казвал си, че виждаш през прозореца киностената му - и е с "югоизточно изложение" едновременно? Няма блок, в който апартамент да заема две срещуположни стени.
И второ, в южна София няма поле, а има склона на Витоша директно.
И второ, в южна София няма поле, а има склона на Витоша директно.
This is it. Ground zero.
Ми значи моят блок/апартамент е изключение (останалите 5 на етажа вярно гледат само в едната посока). Холът, кухнята и кабинетът гледат на запад към Мола, а двете спални - от другата страна на блока - на изток, както стана въпрос. Излишно е да казвам коя гледка предпочитам. 
Иначе югоизточно изложение при 180-градусова панорама означава, че се вижда всичко от север/североизток до юг/югозапад (но моето е по-скоро изток/югоизток). А главната ос на София и полето не е изток-запад, както подсъзнателно си я представят повечето хора, а точно северозапад-югоизток. http://www.ubb.bg/bg/acc-guide/sofia_map.gif Така че виждам Стара планина, Средна гора, Лозен и Витоша до Черни връх.

Иначе югоизточно изложение при 180-градусова панорама означава, че се вижда всичко от север/североизток до юг/югозапад (но моето е по-скоро изток/югоизток). А главната ос на София и полето не е изток-запад, както подсъзнателно си я представят повечето хора, а точно северозапад-югоизток. http://www.ubb.bg/bg/acc-guide/sofia_map.gif Така че виждам Стара планина, Средна гора, Лозен и Витоша до Черни връх.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Подкрепям за дъжда, днес следобед имах удоволствието да бъде хванат от въпросния в крачка (няма сарказъм, абсолютно сериозно). Спомних си как преди 8 години, когато за втори път изгледах Американски Прелести излезнах пред блока ми в баси ШАДРАВАНА докато се измокря напълно и след това се прибрах.
Мисля, че тогава разбрах, че проблемът за всичко си е в мен.
Мисля, че тогава разбрах, че проблемът за всичко си е в мен.

- BaYa
- Forsaken
Ameliа, я да започваш да се пазиш повече!!! Ей!Amelia wrote:Случи ми се това, че ми забраниха да стоя пред компа повече от два часа дневно. Прецакала съм си яко очите от умора и нерви и сега ще трябва да се науча да медитирам вечерно време, щото няма кво друго да правя (забранено ми е да чета на лампа и не трябва да гледам телевизия).
Е, да му еба майката!

Идеята на Килуа е доста добре, но може и той да ти чете. Друга добра опция е да си намериш чуждестранни радиостанции из нета, и да си поддържаш френския или да си намериш радиостанции на аглийски, или на каквото предпочетеш.
Радиото рууулз страхотно!!

Ще ни липсваш, с толкова ограничено време за насссс!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!