За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Fri Jun 19, 2009 4:26 pm

Предположих че ще прозвучи странно, все пак не е свързано с wow :) Я да не се отклонявам от идеята на форума че ще създам лошо впечатление :(

Pag
Merchant

Post by Pag » Fri Jun 19, 2009 5:07 pm

Аз по-скоро бих ти пожелала Таис да ти е в къщата - няма такава организация на домакинството просто :mrgreen:
Ланис, благодаря за линка, посмях се :D
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 19, 2009 5:19 pm

Аз почивка и тая вечер мисла, кръчмичка туй онуй. Сутрин поне се меркам, че е далавера си обърна кулите в хелфайъра :). Малко ми размине, че претоварих очите. Утре ше бодна пръстенче със стаминка ей така от тех. Да понатрупа и рест бонус палата, че с другите фана да изфарма коня на 60ка уж събота. И после кат екипна тапи за уши, подправки за свинско и зафана малки групи от по 10 глигана накуп с 1к+ с реста дет пускат хп с бонуса от раменцата, глей как ше прелета лвла.

Някой ако му останат 15 мин помежду рейдове мое ми направи бърз рън на рампартс и елитките дет бродят. Че още малко и с гедорето ше спирам фелриивъри и ше им искам гаранционната карта. Ако нямат, нема ги бия.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Fri Jun 19, 2009 5:44 pm

Като Pag ми пожела Таис да ми е в къщата се сетих за нещо:) Тъй като се зарибих последните месеци по WoW и нещо не ми остава време за запознаство с някоя дама... :) Реших аз да си направя регистрация в Елмаз и в инфото гордо написах " Търся жена с която да се запознаем, да се виждаме, да си създаваме приятни емоции и да играем WoW." Влизам след няколко дена, отварям си пощата...няма писма. След още няколко..пак същия резултат. Някъде след седмица гледам-Имате едно ново съобщение :) Радостен го отварям и прочитам жално зададен въпрос "А какво е това WoW?". Бях тотално разочарован и даже не се заех да обяснявам на дамата...какво да я занимавам милата :)
П.П Само за протокола, ако има защитнички на женския пол и с цел да не скачат...съм разведен :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 19, 2009 6:11 pm

Коолко много не ти трее жената да е зациклила и тя в wow просто. Еле ако сте с 1 комп. Страшно е. Еле вечер, то не са не са нерви и викане ако се дъни рейда. 3 дена в парти и раздялата ви е сигурна ;р И се магета и приистове мейн са, че да е по яка кризата. :mrgreen: Нека си скачат, бързо им минава.
Пък и те налитат на европейци да си чатят, скучнички сме им ние. :plez: :plez: :plez:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Pag
Merchant

Post by Pag » Fri Jun 19, 2009 7:01 pm

Eee не е съвсем така, миличък. С два компютъра сме, заедно играем, даже бяхме в една гилдия по едно време... Крещим си, но само до лог аут :mrgreen:
Чатим си с европейци, вярно, и се обичаме даже, ама .. до лог аут :mrgreen:
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 19, 2009 10:27 pm

Абе убедил съм се, че не трее се мешат питиета, игри и жени ;р Особено в 1 къща :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Sat Jun 20, 2009 10:17 am

Таис...как се изнсталира този рекаунт който ми даде
http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... count.aspx
Има две линкчета за автоматична и ръчна настройка. Автоматичната не ми я позволява защото ми изписва че файерфокса не може да направи връзка със страницата. А иначе при ръчна, когатио си го сваля и дезархивирам файла ми се получава папка в която не виждам setup файл...от къде да се стартира инсталацията? Или цялата папка трябва да се метне в определена папка на инсталираният WoW?

Pag
Merchant

Post by Pag » Sat Jun 20, 2009 10:29 am

Понеже Таис ще е на линия късно след обед, нека отговоря вместо нея, Кико, това е адон и той се поставя в папка Addons в Interface за да заработи
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Sat Jun 20, 2009 10:40 am

Благодаря за помоща Pag. Т.е. да разбирам че трябва да си копна цялата папка и да си я пейстна в Addons? Ако не е нахално от моя страна да попитам още нещо. Той автоматично ли се задейства когато си в рейд...или трябва да се правят някакви настройки за да го активирам? Иска ми се да следя демиджа на цялото парти..не само моя.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Jun 20, 2009 1:02 pm

Аз обикновено свалям файлчето кликайки на Manual Install или там както се казва. И си копирам цялата папка, както ти каза, в папка адони в интерфейса.

Специално за Рекаунта, за да се покаже пиши '/recount toggle' и ще видиш прозорчето. Със стрелкичките наляво-надясно можеш да следиш различни статистики от битката.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Sat Jun 20, 2009 1:22 pm

Благодаря Elayne, не знаех че трябва да се напише това и бях тъжен че нищо не ми се показваше :) Много сте готини всичките тук.... :)

Pag
Merchant

Post by Pag » Sat Jun 20, 2009 1:59 pm

Специално за този едишън на рекаунта се изписва /recount show за да се появи :wink:
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 20, 2009 10:10 pm

хаааа открих кво да давам като ми искат ачиивмент за парти

"To All The Squirrels I've Loved Before"
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Pag
Merchant

Post by Pag » Sun Jun 21, 2009 9:39 am

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Днес ще го направя само заради идеята :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius