За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Fri Jun 19, 2009 4:26 pm

Предположих че ще прозвучи странно, все пак не е свързано с wow :) Я да не се отклонявам от идеята на форума че ще създам лошо впечатление :(

Pag
Merchant

Post by Pag » Fri Jun 19, 2009 5:07 pm

Аз по-скоро бих ти пожелала Таис да ти е в къщата - няма такава организация на домакинството просто :mrgreen:
Ланис, благодаря за линка, посмях се :D
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 19, 2009 5:19 pm

Аз почивка и тая вечер мисла, кръчмичка туй онуй. Сутрин поне се меркам, че е далавера си обърна кулите в хелфайъра :). Малко ми размине, че претоварих очите. Утре ше бодна пръстенче със стаминка ей така от тех. Да понатрупа и рест бонус палата, че с другите фана да изфарма коня на 60ка уж събота. И после кат екипна тапи за уши, подправки за свинско и зафана малки групи от по 10 глигана накуп с 1к+ с реста дет пускат хп с бонуса от раменцата, глей как ше прелета лвла.

Някой ако му останат 15 мин помежду рейдове мое ми направи бърз рън на рампартс и елитките дет бродят. Че още малко и с гедорето ше спирам фелриивъри и ше им искам гаранционната карта. Ако нямат, нема ги бия.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Fri Jun 19, 2009 5:44 pm

Като Pag ми пожела Таис да ми е в къщата се сетих за нещо:) Тъй като се зарибих последните месеци по WoW и нещо не ми остава време за запознаство с някоя дама... :) Реших аз да си направя регистрация в Елмаз и в инфото гордо написах " Търся жена с която да се запознаем, да се виждаме, да си създаваме приятни емоции и да играем WoW." Влизам след няколко дена, отварям си пощата...няма писма. След още няколко..пак същия резултат. Някъде след седмица гледам-Имате едно ново съобщение :) Радостен го отварям и прочитам жално зададен въпрос "А какво е това WoW?". Бях тотално разочарован и даже не се заех да обяснявам на дамата...какво да я занимавам милата :)
П.П Само за протокола, ако има защитнички на женския пол и с цел да не скачат...съм разведен :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 19, 2009 6:11 pm

Коолко много не ти трее жената да е зациклила и тя в wow просто. Еле ако сте с 1 комп. Страшно е. Еле вечер, то не са не са нерви и викане ако се дъни рейда. 3 дена в парти и раздялата ви е сигурна ;р И се магета и приистове мейн са, че да е по яка кризата. :mrgreen: Нека си скачат, бързо им минава.
Пък и те налитат на европейци да си чатят, скучнички сме им ние. :plez: :plez: :plez:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Pag
Merchant

Post by Pag » Fri Jun 19, 2009 7:01 pm

Eee не е съвсем така, миличък. С два компютъра сме, заедно играем, даже бяхме в една гилдия по едно време... Крещим си, но само до лог аут :mrgreen:
Чатим си с европейци, вярно, и се обичаме даже, ама .. до лог аут :mrgreen:
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 19, 2009 10:27 pm

Абе убедил съм се, че не трее се мешат питиета, игри и жени ;р Особено в 1 къща :mrgreen:

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Sat Jun 20, 2009 10:17 am

Таис...как се изнсталира този рекаунт който ми даде
http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... count.aspx
Има две линкчета за автоматична и ръчна настройка. Автоматичната не ми я позволява защото ми изписва че файерфокса не може да направи връзка със страницата. А иначе при ръчна, когатио си го сваля и дезархивирам файла ми се получава папка в която не виждам setup файл...от къде да се стартира инсталацията? Или цялата папка трябва да се метне в определена папка на инсталираният WoW?

Pag
Merchant

Post by Pag » Sat Jun 20, 2009 10:29 am

Понеже Таис ще е на линия късно след обед, нека отговоря вместо нея, Кико, това е адон и той се поставя в папка Addons в Interface за да заработи
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Sat Jun 20, 2009 10:40 am

Благодаря за помоща Pag. Т.е. да разбирам че трябва да си копна цялата папка и да си я пейстна в Addons? Ако не е нахално от моя страна да попитам още нещо. Той автоматично ли се задейства когато си в рейд...или трябва да се правят някакви настройки за да го активирам? Иска ми се да следя демиджа на цялото парти..не само моя.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Jun 20, 2009 1:02 pm

Аз обикновено свалям файлчето кликайки на Manual Install или там както се казва. И си копирам цялата папка, както ти каза, в папка адони в интерфейса.

Специално за Рекаунта, за да се покаже пиши '/recount toggle' и ще видиш прозорчето. Със стрелкичките наляво-надясно можеш да следиш различни статистики от битката.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Sat Jun 20, 2009 1:22 pm

Благодаря Elayne, не знаех че трябва да се напише това и бях тъжен че нищо не ми се показваше :) Много сте готини всичките тук.... :)

Pag
Merchant

Post by Pag » Sat Jun 20, 2009 1:59 pm

Специално за този едишън на рекаунта се изписва /recount show за да се появи :wink:
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 20, 2009 10:10 pm

хаааа открих кво да давам като ми искат ачиивмент за парти

"To All The Squirrels I've Loved Before"

Pag
Merchant

Post by Pag » Sun Jun 21, 2009 9:39 am

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Днес ще го направя само заради идеята :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius