Аз почивка и тая вечер мисла, кръчмичка туй онуй. Сутрин поне се меркам, че е далавера си обърна кулите в хелфайъра

. Малко ми размине, че претоварих очите. Утре ше бодна пръстенче със стаминка ей така от тех. Да понатрупа и рест бонус палата, че с другите фана да изфарма коня на 60ка уж събота. И после кат екипна тапи за уши, подправки за свинско и зафана малки групи от по 10 глигана накуп с 1к+ с реста дет пускат хп с бонуса от раменцата, глей как ше прелета лвла.
Някой ако му останат 15 мин помежду рейдове мое ми направи бърз рън на рампартс и елитките дет бродят. Че още малко и с гедорето ше спирам фелриивъри и ше им искам гаранционната карта. Ако нямат, нема ги бия.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”