One Piece - сапунките могат да са добри
Хехе, тоя път Санджи е епичен.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Хехе, аз следя с повече интерес в момента Джинбей и Карибутата кви идиотщини правят, другото ще се препрочита, че бая още ще се кечат в бос файтовете сега. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- ProxyFantasy
- Paragon
- Spoiler: show
- ProxyFantasy
- Paragon
Санджи спраска некъф кокал май
. А Харпията рути по всички фронтове. 

- RRSunknown
- Elder God
Абеее не мисля, че конкретно по ОП ще ми обогатят с нещо преживяванията фенфиковете... 

Обогатяват МНОГО (когато са добре направени). Щото нямаме кой знае кво взаимодействие между разните персонажи, а фикаджийките наблягат на разни такива неща. Отделно, ОП все пак е от по-популярните анимета, та имаме и фикове за разни по-второстепенни кефещи персонажи, които Ода няма време да ни показва много. Също, на мен адски много ми липсват роматика и сексуално напрежение в това заглавие. Някои от човечетата в него са се утепали един за друг, ама е очевидно, че няма да ни занимаят с любовния им живот. Не че е лошо или че трябва - просто на мен конкретно ми липсва това. Та си чета и се кефя и си живея в ОП от вече 4 години...
Не е истина колко е яко да набараш разни добре написани фикове, в които персонажите са ин керъктър и просто ни показват още някоя друга фасетка от личността им. Те са супер редки тея писания, ама аз съм си намерила няколко и си ги препрочитам от време на време. Любимата ми Малдорор има например цял цикъл фикс за изродите от ЦП9. Толкова са злосторни и правдоподобни...

Не е истина колко е яко да набараш разни добре написани фикове, в които персонажите са ин керъктър и просто ни показват още някоя друга фасетка от личността им. Те са супер редки тея писания, ама аз съм си намерила няколко и си ги препрочитам от време на време. Любимата ми Малдорор има например цял цикъл фикс за изродите от ЦП9. Толкова са злосторни и правдоподобни...