One Piece - сапунките могат да са добри
- RRSunknown
- Elder God
Хехе, аз следя с повече интерес в момента Джинбей и Карибутата кви идиотщини правят, другото ще се препрочита, че бая още ще се кечат в бос файтовете сега. 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- ProxyFantasy
- Paragon
- Spoiler: show
- ProxyFantasy
- Paragon
- RRSunknown
- Elder God
Абеее не мисля, че конкретно по ОП ще ми обогатят с нещо преживяванията фенфиковете... 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Обогатяват МНОГО (когато са добре направени). Щото нямаме кой знае кво взаимодействие между разните персонажи, а фикаджийките наблягат на разни такива неща. Отделно, ОП все пак е от по-популярните анимета, та имаме и фикове за разни по-второстепенни кефещи персонажи, които Ода няма време да ни показва много. Също, на мен адски много ми липсват роматика и сексуално напрежение в това заглавие. Някои от човечетата в него са се утепали един за друг, ама е очевидно, че няма да ни занимаят с любовния им живот. Не че е лошо или че трябва - просто на мен конкретно ми липсва това. Та си чета и се кефя и си живея в ОП от вече 4 години...
Не е истина колко е яко да набараш разни добре написани фикове, в които персонажите са ин керъктър и просто ни показват още някоя друга фасетка от личността им. Те са супер редки тея писания, ама аз съм си намерила няколко и си ги препрочитам от време на време. Любимата ми Малдорор има например цял цикъл фикс за изродите от ЦП9. Толкова са злосторни и правдоподобни...

Не е истина колко е яко да набараш разни добре написани фикове, в които персонажите са ин керъктър и просто ни показват още някоя друга фасетка от личността им. Те са супер редки тея писания, ама аз съм си намерила няколко и си ги препрочитам от време на време. Любимата ми Малдорор има например цял цикъл фикс за изродите от ЦП9. Толкова са злосторни и правдоподобни...