Великотърновската библиотека...
Moderator: Moridin
Хехе 15 мин са направо светкавична реакция за call-центъра на БТК. Когато увеличаваха скоростите 40мин беше минимума, до час се търпешеneEd'Le wrote: аааа,споменах ли,че БТК са някви уникални добитъци?
5 дена ми пускат интернета.
всеки ден си стоя аз на изчакване ПЕТНАЙСЕ минути с оная шибана музика от слушалката,докато някой от двамата дежурни от съпорта се освободи да ми обърне внимание.
силен завършек на иначе веселите ми делници,мда.
шебеци
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Ако разбирам нещо от нещо, въпросната си е търсила шамар. Ама хубав, звъчен, да кънти в асансьора....Amikae wrote:Баси влизаме с един колега в асансьора на университета днес. Той се качи до 4-тия етаж и там се качиха 2 пикли. Очевидно всички слизаме надолу, но едната нацъка на всички етажи...... Е изоффках шумно и едната ми вика: "И к'во стана?". "Ще слизаме 5 минути до долу ся. Т'ва стана". "Боооже ама каква е тая агресия?" ми вика тя. "А каква е тая простотия?" и викам аз.... "Ми ти кАт не можеш да разбереш аз к'во да направя?" бе отговора и.
Е мамка му аз ли съм луд, че ми стана адски ядно? Имаше още един пич, който си слезна на един от етажите. Баси създанията човече... Агресивен съм бил.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest