Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Nov 19, 2009 1:12 pm

Как се лепи сигнатура върху книга:
Image
Великотърновската библиотека...
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Thu Nov 19, 2009 1:45 pm

mitkohr
E'lir

Post by mitkohr » Thu Nov 19, 2009 1:50 pm

neEd'Le wrote: аааа,споменах ли,че БТК са някви уникални добитъци?

5 дена ми пускат интернета.
всеки ден си стоя аз на изчакване ПЕТНАЙСЕ минути с оная шибана музика от слушалката,докато някой от двамата дежурни от съпорта се освободи да ми обърне внимание.
силен завършек на иначе веселите ми делници,мда.
шебеци
Хехе 15 мин са направо светкавична реакция за call-центъра на БТК. Когато увеличаваха скоростите 40мин беше минимума, до час се търпеше :). Пускаш на говорител ни си вършиш нещо друго докато мизичката тече. А пък и компетентната реакция на опраторите се свежда до "ще запиша да проверят техници".

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Nov 19, 2009 4:53 pm

Баси влизаме с един колега в асансьора на университета днес. Той се качи до 4-тия етаж и там се качиха 2 пикли. Очевидно всички слизаме надолу, но едната нацъка на всички етажи...... Е изоффках шумно и едната ми вика: "И к'во стана?". "Ще слизаме 5 минути до долу ся. Т'ва стана". "Боооже ама каква е тая агресия?" ми вика тя. "А каква е тая простотия?" и викам аз.... "Ми ти кАт не можеш да разбереш аз к'во да направя?" бе отговора и.

Е мамка му аз ли съм луд, че ми стана адски ядно? Имаше още един пич, който си слезна на един от етажите. Баси създанията човече... Агресивен съм бил.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Nov 19, 2009 11:17 pm

Може да са ви харесали бе. И да са решили да забавят слизането. :wink: :idea:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Fri Nov 20, 2009 8:55 am

Снощи разбрах, че приятел е починала 3 годишната дъщеричка. :( Не съм се чувал още с въпросния... Не мога и не искам да си представя какво му е.....

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Nov 20, 2009 9:40 am

Ужасно! :(
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Fri Nov 20, 2009 9:41 am

Ах, ужас! Това е някакъв кошмар, искрено съчувствам на приятеля ти и се надявам да не разбираме какво му е, да пази Бог!

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Fri Nov 20, 2009 2:50 pm

Amikae wrote:Баси влизаме с един колега в асансьора на университета днес. Той се качи до 4-тия етаж и там се качиха 2 пикли. Очевидно всички слизаме надолу, но едната нацъка на всички етажи...... Е изоффках шумно и едната ми вика: "И к'во стана?". "Ще слизаме 5 минути до долу ся. Т'ва стана". "Боооже ама каква е тая агресия?" ми вика тя. "А каква е тая простотия?" и викам аз.... "Ми ти кАт не можеш да разбереш аз к'во да направя?" бе отговора и.

Е мамка му аз ли съм луд, че ми стана адски ядно? Имаше още един пич, който си слезна на един от етажите. Баси създанията човече... Агресивен съм бил.
Ако разбирам нещо от нещо, въпросната си е търсила шамар. Ама хубав, звъчен, да кънти в асансьора....

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Nov 20, 2009 2:57 pm

Добре че човека е културен и разбира че е под дойстойнството му да търси физическа саморазправа с глупава жена която не познава.

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Fri Nov 20, 2009 3:25 pm

Кое как?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Nov 20, 2009 3:44 pm

Честно казано не рабирам от намеци и постове от две думи не мога им хвана смисъла.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Nov 20, 2009 3:57 pm

Уникалното в случая е, че още малко ще излезе, че аз съм виновен, че те се лигавят с бутоните! Аз в първия момент, като едната се обърна към мен, стоях недоумяващо "тази какво иска сега?". Баси аз, ако бях направил такава глупост(което е невъзможно да направя съзнателно или без въздействието на наркотици, каквито не взимам) щях да седя там изчервен и да се извиня на хората.

Иначе съм на мнение, че няма нищо мъжко да се удря жена и мъж да се държи агресивно с нея, само защото я превъзхожда физически(typo). Предпочитам да показвам превъзходството си по-други параметри. А и дори не съм се държал агресивно в случая. Просто бях потресен от глупостта и наглостта им.

Edit: Сега звънях на Бард за закъсняла поръчка. 4:02 е. Пича каза, че работели до 4:00 и да съм се обадил в понеделник. Вече бил изключил компа. :? Отивам да си изшия главата в стената.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Nov 20, 2009 5:34 pm

същата работа при мене с обущаря. абе тия хора!
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 20, 2009 5:42 pm

В тая насока най-голямата наглост беше когато с Пенчев се занесохме до голям магазин за лампи на майната си в покрайнините на София и управителят ни се развика (!!!!!!!!!!!!) и ни изгони 20 минути преди края(!!!) на работното време, защото било ясно, че като сега влизаме за 15 минути нищо няма да си изберем.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either