One Piece - сапунките могат да са добри

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Strelok
Paragon

Post by Strelok » Fri Jun 29, 2012 5:30 pm

Image

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Wed Jul 04, 2012 12:35 pm

Spoiler: show
Най-сетне арка и с последния формър счибукай. Михалк не го броя хД. Интересно ми е за Донкихот! хД сигурно е изверг ^^.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Jul 04, 2012 1:08 pm

Изобщо, ама изобщо не ми хрумна, че може да е забъркан този. Макар че винаги ми е бил мега противен и беше ясно, че си работи по неговите си неща от самото начало. Леле, как ще се измъкнат от тая каша, голямо меле ще е :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jul 04, 2012 4:48 pm

Ааааааааа, време му беше на тоя да се появи!!! Дано да цъфне някъде там на острова и той, макар че май ще ходят да го ловят нейде по морето по-късно.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jul 11, 2012 12:43 am

Нов чаптър и ще има пауза после.

Хехехе, Юстасчо се мярна накрая - искам да го гледам тоя повече!

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 11, 2012 9:26 am

Мамка им и паузи ;(. Иначе анимето почнаха да ги тръшкат цаците със страшна сила вече, ама като се зададе ноа и ще скипна докато довършат арка :).
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Fri Jul 20, 2012 2:01 pm

ОМФГ! Умиргам! Амели,
намерих Зоро да участва в яои, ааааа!
Връткаш надолу и като стигнеш до поста за яоито си слушкаш :)
http://www.tumblr.com/tagged/kazuya-nak ... 1329833046
И малко смях :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Q79K9zMiR0A
Обичам ги тея хора!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jul 20, 2012 5:46 pm

:drool: :drool: :drool:
Това яои трябва да го намеря!!!

Иначе, дали не е постоянен купон докато озвучават това аниме? Много са яки тея хора беееее!

Накай Казуя ми е много любим - кефи ме и наживо. Някъв квадратничък такъв...

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jul 20, 2012 6:48 pm

От линковете на Мушу горе попаднах на ей тоя блог:
http://where-the-heck-is-my-left-eye.tumblr.com/

Пълен е с шарени, анимирани гифчета от ОП.

Oui. Je suis garbage.

Ell
Farmer

Post by Ell » Thu Jul 26, 2012 7:39 pm

Абе, това аниме... Нямам епитети за него! Не ме интерсува дали има логика в обратите, дали има дълбочина на посланията, ама още по-малко ме интересува дали има послания въобще. Толкова ги обичам огромна част от героите, че съм стигнала до онзи момент, в който мога да гледам всичко, стига да ги има. Тук е единственият главен герой в шонен въобще, който тотално ме радва. Тук са Зоро, Санджи, Франки, Шанкс, Лоу, а Усоп и Черната брада имат едни от любимите ми сеюта. Голям плюс са му героите, лошото е само, че са неизброимо много и таман дойде един потресающ и хоп, ето го следващия, още по-потресающ!

Трябва да кажа и още, че тук се помещават най-великите, мощни, оставящи ме под стола атаки, които съм виждала?
Едната е великото
Death Wink на Иванков. Този само като го видя, ума ми се взима! Да не казвам колко народ изпозатри с гореспоменатото чудо.
А за втората, след всички препорочитания на тази тема (3 ли бяха?), не видях коментари. Но затова се наспойлих здраво, което при мен е доста добро положение - кара ме да се надъхвам още повече, като знам колко яки неща ме очакват! Та тази втора атака е непоправимото
Гому Гому но Икебана на Луфи, барабар с главната мачта на Мери Го, при двубоя му с Лабуун. Велико просто, направих си плочки на корема от смях.
Тук открих и една от най-яките песни, които съм чувала в аниме (като изклюим Бункусу но саке), а именно:
http://www.youtube.com/watch?v=vePDgZ12Qyc
YOU'RE GONNA CARRY THAT WEIGHT.
* * *
Ell Vas

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jul 26, 2012 9:01 pm

:lol:
Да, на Люфи певческите умения са великански! Обожавам я тая сею, просто как си пасва с образа, една от най-добрите евър е! Аз имам и един друг любим момент от песен, в Скайпия арка, в който Усоп и Люфи пееха керъктър песента на Санджи "Оте о доозооооо..." докато се возеха в лодката по облачната пътечка. Санджи ги преби после, естествено. :lol:

Купонът е пълен с тва аниме. Това щото и хората отговорни за него очевидно яко се забавляват докато го правят. :)

Бтв, ако не си си изтеглила още ОСТ-тата на ОП, изтегли ги, щото са много яки. Керъктър песните на някои от персонажите рутят!

ПП. Да не забравяме и безсмъртната песен на Согекинг.

Oui. Je suis garbage.

Ell
Farmer

Post by Ell » Thu Jul 26, 2012 9:12 pm

Ау, като каза Согекинг! Согекинг направо ми смени мнението за
Усоп
на 180 градуса, абсолютно величие. В тоя ред на мисли, любимата ми интерпретация на песента, мимиките на Капей са трепач, уникален сею е тоя човек, не мога да повярвам още, чее озвучавал и Ел от Дет ноут:

http://www.youtube.com/watch?v=BD3gCBqWPNg

А и, незнайно защо песента на
Скрачмен Апу от двубоя му с Кизару
много ме израдва, не мога още да си обясня по каква причина, ама защо беше толква кратка?!

(Абракадабра, още не го схващам на 100% момента със спойлер алърта.)
YOU'RE GONNA CARRY THAT WEIGHT.
* * *
Ell Vas

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jul 26, 2012 9:26 pm

Е то тая тема е пълна със спойлери и без спойлер алърти. Не може да се навъртят 70 страници за онгоинг заглавие другояче. Тея дето я четем си знаем, че е спойлерска и внимаваме да не влизаме в нея преди да сме гледали/чели последните глави. Обикновено слагаме спойлери само за най-последните неща, дето ей сега са излезли. Така че не се коси толкова. :)

Каппей Ямагучи е убер велик! Аз съм го заобожила страстно още от Ранма. Като Ел е супер различен - и аз не повярвах в началото, че е той.

Oui. Je suis garbage.

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Fri Jul 27, 2012 8:31 pm

Песента на Апоо е свръх добрата! Когато искам да зарибя някой фр към ОП винаги я пускам. В началото са като, е колко да е готино ОП-то и после са като, що за дебилия е това!! хД 60% го изглеждат за отрицателно време.
Бтв добре обясниха защо Уелго скърши Лоу за секунди. Харесва ми как уменията на даден герой могат да бъдат използвани и в двете посоки!!

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Mon Jul 30, 2012 12:44 pm

Моля кажете ми поименно всички мацки на снимката, щото някои съвсем честно не мога да ги позная/спомня :)
Image