One Piece - сапунките могат да са добри

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Strelok
Paragon

Post by Strelok » Fri Jun 29, 2012 5:30 pm

Image

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Wed Jul 04, 2012 12:35 pm

Spoiler: show
Най-сетне арка и с последния формър счибукай. Михалк не го броя хД. Интересно ми е за Донкихот! хД сигурно е изверг ^^.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Jul 04, 2012 1:08 pm

Изобщо, ама изобщо не ми хрумна, че може да е забъркан този. Макар че винаги ми е бил мега противен и беше ясно, че си работи по неговите си неща от самото начало. Леле, как ще се измъкнат от тая каша, голямо меле ще е :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jul 04, 2012 4:48 pm

Ааааааааа, време му беше на тоя да се появи!!! Дано да цъфне някъде там на острова и той, макар че май ще ходят да го ловят нейде по морето по-късно.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jul 11, 2012 12:43 am

Нов чаптър и ще има пауза после.

Хехехе, Юстасчо се мярна накрая - искам да го гледам тоя повече!

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 11, 2012 9:26 am

Мамка им и паузи ;(. Иначе анимето почнаха да ги тръшкат цаците със страшна сила вече, ама като се зададе ноа и ще скипна докато довършат арка :).
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Fri Jul 20, 2012 2:01 pm

ОМФГ! Умиргам! Амели,
намерих Зоро да участва в яои, ааааа!
Връткаш надолу и като стигнеш до поста за яоито си слушкаш :)
http://www.tumblr.com/tagged/kazuya-nak ... 1329833046
И малко смях :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Q79K9zMiR0A
Обичам ги тея хора!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jul 20, 2012 5:46 pm

:drool: :drool: :drool:
Това яои трябва да го намеря!!!

Иначе, дали не е постоянен купон докато озвучават това аниме? Много са яки тея хора беееее!

Накай Казуя ми е много любим - кефи ме и наживо. Някъв квадратничък такъв...

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jul 20, 2012 6:48 pm

От линковете на Мушу горе попаднах на ей тоя блог:
http://where-the-heck-is-my-left-eye.tumblr.com/

Пълен е с шарени, анимирани гифчета от ОП.

Oui. Je suis garbage.

Ell
Farmer

Post by Ell » Thu Jul 26, 2012 7:39 pm

Абе, това аниме... Нямам епитети за него! Не ме интерсува дали има логика в обратите, дали има дълбочина на посланията, ама още по-малко ме интересува дали има послания въобще. Толкова ги обичам огромна част от героите, че съм стигнала до онзи момент, в който мога да гледам всичко, стига да ги има. Тук е единственият главен герой в шонен въобще, който тотално ме радва. Тук са Зоро, Санджи, Франки, Шанкс, Лоу, а Усоп и Черната брада имат едни от любимите ми сеюта. Голям плюс са му героите, лошото е само, че са неизброимо много и таман дойде един потресающ и хоп, ето го следващия, още по-потресающ!

Трябва да кажа и още, че тук се помещават най-великите, мощни, оставящи ме под стола атаки, които съм виждала?
Едната е великото
Death Wink на Иванков. Този само като го видя, ума ми се взима! Да не казвам колко народ изпозатри с гореспоменатото чудо.
А за втората, след всички препорочитания на тази тема (3 ли бяха?), не видях коментари. Но затова се наспойлих здраво, което при мен е доста добро положение - кара ме да се надъхвам още повече, като знам колко яки неща ме очакват! Та тази втора атака е непоправимото
Гому Гому но Икебана на Луфи, барабар с главната мачта на Мери Го, при двубоя му с Лабуун. Велико просто, направих си плочки на корема от смях.
Тук открих и една от най-яките песни, които съм чувала в аниме (като изклюим Бункусу но саке), а именно:
http://www.youtube.com/watch?v=vePDgZ12Qyc
YOU'RE GONNA CARRY THAT WEIGHT.
* * *
Ell Vas

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jul 26, 2012 9:01 pm

:lol:
Да, на Люфи певческите умения са великански! Обожавам я тая сею, просто как си пасва с образа, една от най-добрите евър е! Аз имам и един друг любим момент от песен, в Скайпия арка, в който Усоп и Люфи пееха керъктър песента на Санджи "Оте о доозооооо..." докато се возеха в лодката по облачната пътечка. Санджи ги преби после, естествено. :lol:

Купонът е пълен с тва аниме. Това щото и хората отговорни за него очевидно яко се забавляват докато го правят. :)

Бтв, ако не си си изтеглила още ОСТ-тата на ОП, изтегли ги, щото са много яки. Керъктър песните на някои от персонажите рутят!

ПП. Да не забравяме и безсмъртната песен на Согекинг.

Oui. Je suis garbage.

Ell
Farmer

Post by Ell » Thu Jul 26, 2012 9:12 pm

Ау, като каза Согекинг! Согекинг направо ми смени мнението за
Усоп
на 180 градуса, абсолютно величие. В тоя ред на мисли, любимата ми интерпретация на песента, мимиките на Капей са трепач, уникален сею е тоя човек, не мога да повярвам още, чее озвучавал и Ел от Дет ноут:

http://www.youtube.com/watch?v=BD3gCBqWPNg

А и, незнайно защо песента на
Скрачмен Апу от двубоя му с Кизару
много ме израдва, не мога още да си обясня по каква причина, ама защо беше толква кратка?!

(Абракадабра, още не го схващам на 100% момента със спойлер алърта.)
YOU'RE GONNA CARRY THAT WEIGHT.
* * *
Ell Vas

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jul 26, 2012 9:26 pm

Е то тая тема е пълна със спойлери и без спойлер алърти. Не може да се навъртят 70 страници за онгоинг заглавие другояче. Тея дето я четем си знаем, че е спойлерска и внимаваме да не влизаме в нея преди да сме гледали/чели последните глави. Обикновено слагаме спойлери само за най-последните неща, дето ей сега са излезли. Така че не се коси толкова. :)

Каппей Ямагучи е убер велик! Аз съм го заобожила страстно още от Ранма. Като Ел е супер различен - и аз не повярвах в началото, че е той.

Oui. Je suis garbage.

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Fri Jul 27, 2012 8:31 pm

Песента на Апоо е свръх добрата! Когато искам да зарибя някой фр към ОП винаги я пускам. В началото са като, е колко да е готино ОП-то и после са като, що за дебилия е това!! хД 60% го изглеждат за отрицателно време.
Бтв добре обясниха защо Уелго скърши Лоу за секунди. Харесва ми как уменията на даден герой могат да бъдат използвани и в двете посоки!!

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Mon Jul 30, 2012 12:44 pm

Моля кажете ми поименно всички мацки на снимката, щото някои съвсем честно не мога да ги позная/спомня :)
Image