Еее преводачо, как точно се спелуваше ВКР-то бе? Военно контраразузнаване ли беше точно?
Moderator: Moridin
Съвсем точно си е, мене искаха да ме вербуват, но им обясних популярно, че съм много тъп за такава работа и те се отказаха. Да им снасям кой от аверчетата пуши трева и кой имал неправилно отношение към народната власт, ами тъпо беше някак сиXellos wrote:еее нема такъв спамец.![]()
Еее преводачо, как точно се спелуваше ВКР-то бе? Военно контраразузнаване ли беше точно?
Мдаам мене като ме пита ВКР-то къде искам ме разпределят и му споделих, че аре да е некъде да не се маа много пеша ме прати на високопланинска наказателна застава с гениалното име "Нимфа".Interpreter wrote:Съвсем точно си е, мене искаха да ме вербуват, но им обясних популярно, че съм много тъп за такава работа и те се отказаха. Да им снасям кой от аверчетата пуши трева и кой имал неправилно отношение към народната власт, ами тъпо беше някак сиXellos wrote:еее нема такъв спамец.![]()
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 4 guests