Билярд
Moderator: Moridin
Само казваш кога.
(Довечера, примерно.)
(А, ти си имал предвид спама.)

(А, ти си имал предвид спама.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Добре, аз обещавам (и гарантирам), че няма те целя м/у очите.
Дийл?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Еърхокея просто адски слабо му работи според мене вентилатора, насиних си ръката да джасам последния път и адвам да праи по едно рикушетче вяло.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
"Еър"-а в еър хокей е градска легенда.
Обикновена лъскава (вече недотам) маса.
Така че освен коварство, изкусност и светкавични рефлекси, изисква и брутална сила.
Очаквам предизвикателства.

Така че освен коварство, изкусност и светкавични рефлекси, изисква и брутална сила.
Очаквам предизвикателства.

Голяма пластмасова гладка маса, по която буташ шайба с пластмасова дръжка с цел да я вкараш във вратата на другия, ако това ти говори нещо...
И за да върна темата към билярда - вчера с Роум ходихме в билярд клуб Флаш на Каблешков (неясно точно къде, защото номерът се разминава с показанията на bgmaps). Много приятен клуб, има 6 маси, една за снукър, една за не съм сигрна и аз какво, оборудването е добро, само е по-скъп от гейм центъра. И по накрая на света, де.
И за да върна темата към билярда - вчера с Роум ходихме в билярд клуб Флаш на Каблешков (неясно точно къде, защото номерът се разминава с показанията на bgmaps). Много приятен клуб, има 6 маси, една за снукър, една за не съм сигрна и аз какво, оборудването е добро, само е по-скъп от гейм центъра. И по накрая на света, де.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Представи си, че сме се изправили двамата от двете страни на масата след вечеря, хванали сме празните си халби и се опитваме с тях да изблъскаме здраво пепелника, така че да отлети в междукрачието на противника и да му причини максимална болка.DELgado wrote:Аз да попитам с риск да се изложа - коя от всичките джаджи там е еър хокей?
Това е.
едит: А, и Морви се е опитала да обясни. Мойто е по-точно.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Точно на кръстовището на Каблешков и Дойран; ако ме питате за номер на улица обаче - не'ам ник'ва представаMorwen wrote:И за да върна темата към билярда - вчера с Роум ходихме в билярд клуб Флаш на Каблешков (неясно точно къде, защото номерът се разминава с показанията на bgmaps).

На мен ми се стори, че и тая, дето беше покрита, е за снукър, но си права, така, както беше покрита, не е ясно дали е такаMorwen wrote:Много приятен клуб, има 6 маси, една за снукър, една за не съм сигрна и аз какво, оборудването е добро, само е по-скъп от гейм центъра. И по накрая на света, де.

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Масата за снукър се познава по това, че е по-голяма от останалите. Иначе да, мястото е много приятно, и щеките определено са по-добри от доста други места, включително и "Линията", макар че аз там бих се отбил не да играя билярд, а заради хубавата музика, която пускат 

This signature is not yet rated