Билярд

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 16, 2007 11:02 am

ЪЪъ билярд?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 16, 2007 11:04 am

Само казваш кога. 8-) (Довечера, примерно.)

(А, ти си имал предвид спама.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 16, 2007 11:14 am

И него. Ма преди другата сряда вечерите са ми плътно запълнени. :oops:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 16, 2007 11:20 am

Аз пък снощи поцъках малко джаги колкото да установя че съм ужасно зле и по-добре да се придържам към билярдеца. :mrgreen:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Nov 16, 2007 11:24 am

Аз искам да пробвам еър хокея най-накрая, особено ако някой ми намери каска :mrgreen:
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 16, 2007 12:00 pm

Добре, аз обещавам (и гарантирам), че няма те целя м/у очите. 8-) Дийл?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 16, 2007 12:01 pm

А аз не мога да ти гарантирам такова нещо, но мога да ти донеса каска.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 16, 2007 12:39 pm

Еърхокея просто адски слабо му работи според мене вентилатора, насиних си ръката да джасам последния път и адвам да праи по едно рикушетче вяло.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 16, 2007 12:54 pm

"Еър"-а в еър хокей е градска легенда. :roll: Обикновена лъскава (вече недотам) маса.

Така че освен коварство, изкусност и светкавични рефлекси, изисква и брутална сила.

Очаквам предизвикателства. :twisted:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 16, 2007 1:09 pm

Аз да попитам с риск да се изложа - коя от всичките джаджи там е еър хокей? :oops:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 16, 2007 1:40 pm

Голяма пластмасова гладка маса, по която буташ шайба с пластмасова дръжка с цел да я вкараш във вратата на другия, ако това ти говори нещо...

И за да върна темата към билярда - вчера с Роум ходихме в билярд клуб Флаш на Каблешков (неясно точно къде, защото номерът се разминава с показанията на bgmaps). Много приятен клуб, има 6 маси, една за снукър, една за не съм сигрна и аз какво, оборудването е добро, само е по-скъп от гейм центъра. И по накрая на света, де.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 16, 2007 1:46 pm

DELgado wrote:Аз да попитам с риск да се изложа - коя от всичките джаджи там е еър хокей? :oops:
Представи си, че сме се изправили двамата от двете страни на масата след вечеря, хванали сме празните си халби и се опитваме с тях да изблъскаме здраво пепелника, така че да отлети в междукрачието на противника и да му причини максимална болка.

Това е.

едит: А, и Морви се е опитала да обясни. Мойто е по-точно.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Nov 16, 2007 2:04 pm

Morwen wrote:И за да върна темата към билярда - вчера с Роум ходихме в билярд клуб Флаш на Каблешков (неясно точно къде, защото номерът се разминава с показанията на bgmaps).
Точно на кръстовището на Каблешков и Дойран; ако ме питате за номер на улица обаче - не'ам ник'ва представа :)
Morwen wrote:Много приятен клуб, има 6 маси, една за снукър, една за не съм сигрна и аз какво, оборудването е добро, само е по-скъп от гейм центъра. И по накрая на света, де.
На мен ми се стори, че и тая, дето беше покрита, е за снукър, но си права, така, както беше покрита, не е ясно дали е така :) А масите и щеките и топките определено са много по-добри от тези във Fun City, да... а пък това с "на края на света" е твърде относително понятие, на мен си ми е удобен, току виж някой ден реша да намина пак оттам :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Nov 16, 2007 2:37 pm

Масата за снукър се познава по това, че е по-голяма от останалите. Иначе да, мястото е много приятно, и щеките определено са по-добри от доста други места, включително и "Линията", макар че аз там бих се отбил не да играя билярд, а заради хубавата музика, която пускат :)
This signature is not yet rated

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Nov 16, 2007 2:39 pm

А според мен това, което вие играете, изначално си е баш Снукър, а билярд е нещо съвсем друго, в което трябва да редиш разни комбинации от топки и има май само червени топки и една черна, и няма джобове изобщо.
This is it. Ground zero.