Moderator: Moridin
Аре все пак да не забравяме и бай Райън Гигс, който на 150 години тича като ЖИВОТНО...Corwin wrote:И Чък Норис.
А иначе Руни е не човек. Такъв гол просто няма - подават му я отстрани, бие през човек с едно докосване... Баси изрода. Имам чувството че половината мач си чешеше топките, но два пъти я докосна и ковна два гола. Голям е.
За това че Дида можел да я спаси - верно, всичко може на теория, ама не я спаси. Шута беше много силен, а ако Дида се беше заврял в този ъгъл, нищо не му гарантираше че няма да му я мушнат в далечния.
Другия фрийк - Кака. И двата гола бяха великолепни, водеше Милан целия мач и без съмнение, ако росонерните имаха още един като него щеше да стане още по страхотен мач.
Точно това и беше разликата между отборите според мен. Ман. Юнайтед имаха двама големи (Роналдо и Руни) срещу само един на Милан. Като сложим и Пол Скоулс, който има най-добрия извеждащ пас в момента в света според мен, резултата беше логичен.
Чакаме реванша с нетърпение.
Не е лъжа, че калчото е слабичко тази година, но като зрелищност не зле, поне за такива като теб, които все искат нападателен футбол. Във Висшата Лига има повече отбори, които играят мегазащитно, това е факт.Moridin wrote:Кофти наистина, че италианският вътрешен футбол продължава да предлага най-жалката гледка от всички големи европейски първенства
Ало, ако Роналдо не може да се справи с рандъм опорен халф, по-добре да се откаже от футбола. Ся разбирам да не ти харесват опорните халфове по принцип, но да наречеш Милан антиотбор е просто малоумно, ще ме извиняваш. Нито съм им фен, нито нищо, но ако те са антиотбор, Челси са анти-анти-анти-анти-анти.....анти-отбор.Ох, Контузо е като самоходна косачка, честно… Директно с бутоните, няма тън-мън. Как техничен играч като Роналдо да противодейства на тоя маниер на игра...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests