Споделете пак
Moderator: Moridin
Днес е Международният ден посветен на толерантността. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
А в четвъртък е Международният ден на тоалетната. Имало конкурс за град с най-хубави тоалетни и други мероприятия.
Не се ебавам, отбелязвал се от 2002 г. Днес научих, та споделям.
Дано всички българи пускат водата на излизане от обществени тоалетни поне по случай празника.
Щото нали:
:<
Не се ебавам, отбелязвал се от 2002 г. Днес научих, та споделям.
Дано всички българи пускат водата на излизане от обществени тоалетни поне по случай празника.

Щото нали:
- Spoiler: show

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- Interpreter
- Forsaken
Роби Уилямс има разкошен нов клип, в който е дегизиран като заек.
I`m probably going nuts...

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
То мойто втаса вече, ако кара така ше гръмне бидона след седмица две ;(.Interpreter wrote:Време е да се слага зелето.
Ма кеф де, обичам да е топло

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
Подкрепям.Marfa wrote:Споделям, че следващия, който се осмели да напише "найстина", ще го карам да повтаря на глас думата йстина чак докат не дойде 2012-та и не прекрати мъките му.
Заклех се.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
cute and totally forgettable
Макар че... зайките зайките 

- tigermaster
- Elder God
Да му се не знае.
Няколко дена човек прави надписи за разни хаусове и ейнджъли, вместо да свири, и пръстите му станат като кашкавал. Припевът на "Cancion d'el Mariachi" или там както се пише ми взе здравето, искам да кажа. За първи път свиря нещо само на две струни, което да ми е толкова трудно. Преди пет дена не беше така.
Няколко дена човек прави надписи за разни хаусове и ейнджъли, вместо да свири, и пръстите му станат като кашкавал. Припевът на "Cancion d'el Mariachi" или там както се пише ми взе здравето, искам да кажа. За първи път свиря нещо само на две струни, което да ми е толкова трудно. Преди пет дена не беше така.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог