Stardust

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Oct 10, 2007 12:13 pm

ifadriana wrote:Информативно - вторият уикенд на Стардъст е с 3% по-силен от първия. Кралството отвори с малко под 40 000
А колко според теб ще събере общо Стардъст у нас, ако можеш вече да прецениш по-точно?
А Кралството с по-силен старт от Стардъст...ех... :(
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Oct 10, 2007 1:14 pm

Чакай, чакай - новината всъщност е, че Стардъст е изкарал повече втория си уикенд. Това е напълно невъзможно в Щатите за който и да е филм, а и в Бг, доколкото съм запознат. Прекрасна новина, значи все пак може да е тръгнала мълвата и филмът ще си получи заслуженото. 150 000, както се надявах отначало. 8-)

А 40 000 за Кралството е по-скоро провал. Екшъните и трилърите изкарват много повече, а този уж е и с претенции. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Oct 10, 2007 1:21 pm

shayhiri wrote:Чакай, чакай - новината всъщност е, че Стардъст е изкарал повече втория си уикенд. Това е напълно невъзможно в Щатите за който и да е филм, а и в Бг, доколкото съм запознат. Прекрасна новина, значи все пак може да е тръгнала мълвата и филмът ще си получи заслуженото. 150 000, както се надявах отначало. 8-)

А 40 000 за Кралството е по-скоро провал. Екшъните и трилърите изкарват много повече, а този уж е и с претенции. :roll:
Може би мълвата си е свършила работата и гледалите двата филма са посъветвали познатите си да отидат по-скоро на Стардъст, отколкото на Кралството (вярно, че и ние го гледахме в премиерния ден на доста празна зала :idea: ). Ако е така - :yo:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Oct 10, 2007 1:32 pm

Всъщност в щатите (не знам за тук) определено има филми, чиийто приход е нараствал (дори в пъти) втората седмица, но все пак са голямо изключение. Така че е хубаво, че и Стардъст е от тях.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Oct 10, 2007 1:40 pm

Не, Морви, казах ти как стоят нещата в Щатите. Сигурно си мислиш за практиката, при която пускат съмнителен (в комерсиално отношение) филм само в "няколко" кина отначало (10-100-300) и ако дръпне яко, му отпускат дължимия wide release (1500-3500). Тогава ясно, че ще се брои направо първия уикенд с уайд рилийз.

Иначе филмите винаги падат с по 30-80% на втори уикенд. Като това са абс. крайни граници. Ако падне само 40%, се брои за страшен успех, ако падне 70% - чудовищен провал (освен ако не е избил рибата още първия уикенд).

П.П.: Сега видях, че Рататуи също качва у нас. :) Но не на втора седмица, де.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Fri Oct 12, 2007 9:36 pm

Всъщност, за нас абсолютен рекорд по вдигане на приходи бележи комедийката Позабременяла - няколко седмици приходите се покачваха спрямо предходната. Относто Стардъст, към момента моите прогнози за тук са малко над 100-те. Вероятно 110 - 120 000, което си е доста като за филм с толкова спорен таргет :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Oct 12, 2007 9:53 pm

Дам, а Позабременяла, както стана въпрос, е толкова далеч от обикновена комедийка, че изобщо не се учудвам (и много се радвам) относно специфичното й б.о. изпълнение. :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Oct 13, 2007 12:26 pm

Е аз го гледах вкъщи Позабременяла и изобщо не ми допадна. Лошото е, че знаех, че няма да ми хареса, но реших да го гледам все пак... та аз съм си виновна. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Oct 15, 2007 1:17 pm

Elayne wrote:Е аз го гледах вкъщи Позабременяла и изобщо не ми допадна. Лошото е, че знаех, че няма да ми хареса, но реших да го гледам все пак... та аз съм си виновна. :roll:
+1 Ужасен е. :vomit:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Nov 03, 2007 6:25 pm

Вълнувам се от една песен, която чух по радиото и съм 99% убедена, че беше в надписите на Стардъст или поне беше свързана с филма. Много хубаво парче, мъж пее... как се казва, ако някой знае, за да си сваля. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Nov 03, 2007 6:27 pm

Take That - Rule the World.
And you can't dance with a devil on your back...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Nov 03, 2007 6:41 pm

Точно това е, мерси :yo: :yo: :yo:. Страхотна е :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sun Nov 18, 2007 12:27 am

Maкар да не ме впречатли особено филма ми беше изключително забавен и смешен.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 19, 2007 10:52 am

Аз пък го изгледах два пъти на кино и втория път ми хареса даже още повече. :mrgreen: Чакам да пуснат някой готин ДВД реализ в англииския амазон. :wink:

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Nov 19, 2007 11:39 am