"Тъмните му материи I" - Златният компас

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Oct 11, 2007 4:01 pm

Е, то това го има и в менюто на браузъра отделно.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Oct 11, 2007 4:57 pm

:( "Менюто на браузъра" ми звучи на япон... ъ-ъ, китайски. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Oct 11, 2007 5:05 pm

А, що бе, съвсем на английски си е - http://www.imagineit.com/products_erestaurant.asp :bigtongue: Първият резултат от търсенето за menu browser в Google Images :bigtongue:
(и, да, достатъчно съм запознат с ингилизкия, за да знам каква е разликата между "menu browser" и "browser menu", благодаря :plez:)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Oct 11, 2007 5:07 pm

Гугъл помага :twisted:
Ако някой не е бърникал в настройките, горе над лентата с адреса имаш надписи File, Edit, View и т.н. Натискаш Edit и после Find(on This Page). Въобще можеш да поразгледаш цялото меню, че да си нямаш повече странни проблеми, които по някаква причина предизвикват заядливо настроение в теб :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Oct 11, 2007 5:20 pm

Така става като съм "избирателно задръстен". :mrgreen: Тенкс.

end offtopic/
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 03, 2007 12:31 pm

Прочетете внимателно!!
Do your research...This film should be banned in America

I checked it out on Snopes and it said this was true!
This is an FYI that a terrible, anti-Catholic (anti-Christian) movie called the 'Golden Compass' will be coming out in early December, aimed at children and labeled as a family movie. This movie is based on a
series of books by an atheist British author (Phillip Pullman) whose goal in writing the books is to be the 'Anti-Narnia' series and to lead
children into atheism.The main villains in the series of books are the Magisterium, Cardinals, and the Pope, and includes a heroine that is a
young girl who sets out to kill God. The truly sick thing about the movie is that they have made it APPEAR as if it is an innocent film,
with exciting effects and a fairytale story. They have removed from the movie the appalling anti-Catholic/Christian themes from the book.
The goal of the movie is to hook unsuspecting families into viewing the film so that children will then want to read the books (and probably buy merchandise) . Nicole Kidman stars in it, and Scholastic Books is behind it.I heard about this from Bill Donahue of the Catholic League who was on 'The World Over' on EWTN. The goal is to let as many people as possible know about this horrible film and to have it bomb at the box office. The makers of the movie are hoping it will be as big as Harry Potter or the DaVinci Code. Let's pray that it won't! Please tell as many people as possible to avoid this terrible film. Thanks!
“The Lord bless you and keep you, and make His face to shine upon you and give you peace.”
Това е само един от хилядите постове в стотиците теми по тоя повод само в имдб. Мнение?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Nov 03, 2007 12:34 pm

"Боли ме Шмайзерът" sums mine up, I think :)
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Nov 03, 2007 12:38 pm

Това само прави допълнителна безплатна реклама на филма. :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 03, 2007 12:40 pm

Рол, има поне няколко гледни точки, от които да те боли шмайзерът по повода:

* фен на филма
* фен на книгата
* фен на фентъзито
* фен на фентъзи филмите
* християнин
* атеист
* писател
* социолог
* маркетинг специалист и т.н.

За мен са валидни доста от горните. За теб?

http://imdb.com/title/tt0385752/board/threads/

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Nov 03, 2007 12:42 pm

Аз съм фен на качественото изкуство по принцип. Филмът е заснет и нищо, което рандъм талибан ще напише по форумите, няма да го промени нито към по-лошо, нито към по-добро.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 03, 2007 12:45 pm

Аха, правилно прецених значи. Кво ше кажеш за това тогаз: http://imdb.com/title/tt0385752/board/thread/88318268
Reports of Last Minute Studio Butchering Apparently Accurate

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Nov 03, 2007 12:48 pm

Толкова по-зле. От друга страна докато не съм видял филма, няма смисъл да режем вени...

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sat Nov 03, 2007 12:49 pm

shayhiri wrote:Аха, правилно прецених значи. Кво ше кажеш за това тогаз: http://imdb.com/title/tt0385752/board/thread/88318268
Reports of Last Minute Studio Butchering Apparently Accurate
Айде да изгледаме първо филма и тогава ще коментираме, а? Стига си поствал рандъм глупости от imdb.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sat Nov 03, 2007 12:51 pm

Ако наистина са орязали атеистската тема въобще не виждам смисъл да ходя да го гледам. Още една Нарния не ми трябва.
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 03, 2007 12:53 pm

:roll: Не коментирам филма (за който не ми пука особено).

Коментирам самия имдб, Делегат, ако ти е убягнало - публиката като цяло. Но може би не му е тук мястото.