Но пак много ми хареса! И сега, за втори път, започвам втората!!

Благодаря Ян, за преориентировката. Сянката.. е книга чието действие се развива едновременно с първата, но е живота на Бийн.
Moderator: Moridin

Е не!  Специалистка по омотаване, ще стана.  Значи съм изчела първата книга от всяка една от двете тетралогии.
   Е не!  Специалистка по омотаване, ще стана.  Значи съм изчела първата книга от всяка една от двете тетралогии.     
 Които са съответно продължения на Сянката на Ендър и са част от тетралогията за Бийн.BaYa wrote:Е не! Специалистка по омотаване, ще стана. Значи съм изчела първата книга от всяка една от двете тетралогии.

Открих, по темата, че има и една трилогия за ¿сянката?! Сянката на Хегемон, Марионети на Сянката и Сянката на Великана (превеждам от испански).
 В смисъл, разбирам, че световната класика и философските комикси НЕ ТЪРПЯТ ОТЛАГАНЕ, нали, но все пак...
 В смисъл, разбирам, че световната класика и философските комикси НЕ ТЪРПЯТ ОТЛАГАНЕ, нали, но все пак... . След гореизброените - може би и Обелискът, но за него трябват по-здрави нерви и, поне според мен, по-детайлно познаване на Ремарк. Все пак е субективно де, на теб може и да ти допадне по-непредубедено; на мен навремето ми трябваше малко... хм, "разкършване" с други негови книжки
 . След гореизброените - може би и Обелискът, но за него трябват по-здрави нерви и, поне според мен, по-детайлно познаване на Ремарк. Все пак е субективно де, на теб може и да ти допадне по-непредубедено; на мен навремето ми трябваше малко... хм, "разкършване" с други негови книжки Ако ти липсва нещо, обаждай се, трябва да имам почти всичко от добрите стари преводи, малко попрашасало
  Ако ти липсва нещо, обаждай се, трябва да имам почти всичко от добрите стари преводи, малко попрашасало 
Чел съм я, много е добра, но първо прочети Обратният път, защото тя е съвсем като продължение на На Западния..., пък било и с нов главен герой.Moridin wrote:А Никола препоръчваше май Време да се живее, време да се мре, ако не бъркам много, вие чели ли сте я?
 Макар че ако Обратният път е твърде подобна, не знам дали искам второ от същото, предпочитам да е нещо различно..
 Макар че ако Обратният път е твърде подобна, не знам дали искам второ от същото, предпочитам да е нещо различно..Users browsing this forum: No registered users and 2 guests