Нощна стража + Дневна стража - събота от 16:45
Мен не ме бройте отсега, щото може да се проточи зоото. Сигурен съм, че ще има билети, ако успея да се домъкна, ще си взема.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
След обсъждането на филма вчера се оказа, че за това дали изрязаните парчета от сцени подобряват или влошават филма май зависи кого питаш 
Аз лично съм гледал и двете на "Нощната стража", ама руската я гледах преди две години, та вече не помня какви всъщност бяха разликите; помня само, че разлики имаше... макар че май ще трябва да я изгледам пак, защото ми се струва, че не беше просто изрязани от руската парчета (т.е. такива, които ги има в американската), а че имаше и в обратната посока разлики... ама може би просто не си спомням съответните сцени изобщо.
Аз лично съм гледал и двете на "Нощната стража", ама руската я гледах преди две години, та вече не помня какви всъщност бяха разликите; помня само, че разлики имаше... макар че май ще трябва да я изгледам пак, защото ми се струва, че не беше просто изрязани от руската парчета (т.е. такива, които ги има в американската), а че имаше и в обратната посока разлики... ама може би просто не си спомням съответните сцени изобщо.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Американската. Рязането идва от това, че руснаците са некадърни в едитинга и разни сцени са им по-дълги от нужното. Специално сравнявах първия филм двете версии и не липсва НИЩО, освен една тъпа сценка от 3 минутки. Всичкото друго рязане е по-правилно разпределение на ефектите и някой и друг излишно дълъг кадър е съкратен.
And you can't dance with a devil on your back...