Шайхири е побъркан мегаломан, който говори наизуст...

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
трубадур
Elder God

Post by трубадур » Fri Oct 05, 2007 12:27 pm

Пиратите и двете мумии са си фентъзита, сега се готви нов Индияна Джоунс. Даже Принца на персия. А и по-рано Sleepy Hollow. Има си фентъзита за по-големи, само че не типични. Да не забравяме и Лабириринта на Пан.
Но ако искаш нещо с рицари, орки, конници и подобни ще чакаме да видим какво ще направят с Warcraft.
A и да не забравяме, че тази година излиза In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale на всеобщия любимец Уве Бол.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 05, 2007 1:13 pm

трубадур wrote:Пиратите и двете мумии са си фентъзита, сега се готви нов Индияна Джоунс. Даже Принца на персия. А и по-рано Sleepy Hollow. Има си фентъзита за по-големи, само че не типични. Да не забравяме и Лабириринта на Пан.
Но ако искаш нещо с рицари, орки, конници и подобни ще чакаме да видим какво ще направят с Warcraft.
A и да не забравяме, че тази година излиза In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale на всеобщия любимец Уве Бол.
Това и на компютър няма да го гледам даже. :hihi:

Пиратите и Мумиите са по различни фентъзита - наблягащи на комедията по-скоро.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Oct 05, 2007 1:19 pm

И на адвенчъра. Да не говорим, че се водят в реалния свят. Не са некви плоски ескапизми. :roll:

Не отписвайте Бол. Ше съжалявате. Такава епика си е точно за голям екран.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Oct 05, 2007 1:35 pm

shayhiri wrote:И на адвенчъра. Да не говорим, че се водят в реалния свят. Не са некви плоски ескапизми. :roll:

Не отписвайте Бол. Ше съжалявате. Такава епика си е точно за голям екран.
Да те питам, поне един филм на споменатия от теб "режисьор", гледал ли си?

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 05, 2007 1:37 pm

shayhiri се майтапи. :wink: Надявам се. :shock:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Oct 05, 2007 1:39 pm

Но на въпроса - не, не е гледал. Затова се излага :)
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Oct 05, 2007 1:39 pm

Delegat wrote:Да те питам, поне един филм на споменатия от теб "режисьор", гледал ли си?
Разбира се, че не. :roll: Аз подбирам, ако не сте забелязали.

Но Данджън Сийдж-а си е точно епично фентъзи, така че ще го гледам на кино. Ще го внесат, съдейки по нивото на октомврийската програма. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Oct 05, 2007 1:43 pm

Ти си мазохист явно. 8-)

Вземи все пак изгледай random 5 минути от някое от творенията на маестро Бол, мисля, че бързо ще се откажеш от идеята да даваш пари за негови филми. 8-)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Oct 05, 2007 1:51 pm

shayhiri wrote:
Delegat wrote:Да те питам, поне един филм на споменатия от теб "режисьор", гледал ли си?
Разбира се, че не. :roll: Аз подбирам, ако не сте забелязали.

Но Данджън Сийдж-а си е точно епично фентъзи, така че ще го гледам на кино. Ще го внесат, съдейки по нивото на октомврийската програма. :roll:
Човек, ти си само за Цитаделата, даже се чудя дали не си некой техен таен агент, внедрен тука за да ни дразни :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Oct 05, 2007 1:59 pm

Напомням ви, че говорите за филм, който не сте гледали.

С нелош трейлър.

Дем, просто няма как да е по-зле от останалото "епично фентъзи", което по дифолт си е 0/10, ако не броим ефектите. Особено пък от страшната боза, която ни натрисат в края на месеца. :roll:

Дел(егат), виждаш, че просто няма как да си по-заблуден (по въпроса). :)

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Fri Oct 05, 2007 2:01 pm

Ти сериозно ли? :shock: Трейлърът беше ужасен. Никога няма да доближа този или който и да е друг произволен филм на Бол.
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Oct 05, 2007 2:02 pm

Имаше визия и бойни изкуства. И разсмиващи изпълнения на добри актьори.

Хубав аватар, бтв, макар че тая любов към адаша (Алекс де Лардж) никога не съм я разбирал.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Fri Oct 05, 2007 2:04 pm

Друг толкова як злодей просто няма :mrgreen:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 05, 2007 2:07 pm

По-зле от Бол трудно мога да си представя. Найстина той е просто злият гений на най-безумно тъпите и ужасни филми, които съм гледал. За съжаление той е и човека, на когото се поверяват повечето екранизации на компютърни игри. Подозирам някаква световна конспирация с цел да няма свестен филм по франчайз от игра. :evil:
Last edited by DELgado on Fri Oct 05, 2007 2:08 pm, edited 1 time in total.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Oct 05, 2007 2:07 pm

Напомням ви, че говорите за филм, който не сте гледали.
Oh, the irony... 8-)
Дем, просто няма как да е по-зле от останалото "епично фентъзи", което по дифолт си е 0/10, ако не броим ефектите. Особено пък от страшната боза, която ни натрисат в края на месеца.
Повярвай ми, има как. И аз мислех, че Уве Бол хейтването в нета е прекалено, но това беше преди да гледам някой от неговите шедьоври.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!