Септември '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Oct 05, 2007 1:21 am

:roll: Ако бях, щях да се похваля. Сериозно, последният филм, на който ме е хващал някъв страх, беше Птиците на Хичкок като бях на 10. :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 05, 2007 1:47 am

Не ти вярвам, сори.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 05, 2007 9:16 am

shayhiri wrote:Този край дали не е маса по-добър:

http://www.youtube.com/watch?v=BiaWK320V1w
Не разбирам какво искаш да кажеш? На ДВД-то което го гледах филмът свърши точно така. Да не би по кината да е с друг край? :shock:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 05, 2007 9:34 am

ХАХАХАХАХХАХАХАХА

Със СЪВСЕМ ДРУГ Край....
Spoiler: show
Нашият се връща в нашия си свят след като стаята изгаря. Събира се пак с жена си. Накрая и пуска записа с гласа на момичето - омг хакс крийпи момент. Толкоз.
Т.е. доста по-тъпо.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 05, 2007 9:45 am

Muad_Dib wrote:ХАХАХАХАХХАХАХАХА

Със СЪВСЕМ ДРУГ Край....
Нашият се връща в нашия си свят след като стаята изгаря. Събира се пак с жена си. Накрая и пуска записа с гласа на момичето - омг хакс крийпи момент. Толкоз.
Т.е. доста по-тъпо.
E преебали са хубавия филм. :shock:

С другия край всичко си беше ток и жица.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 05, 2007 10:02 am

Някой да е чел новелата/разказа на Кинг да каже какъв е истинският че да знаем от обща култура?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Oct 05, 2007 10:29 am

Щеше да е голям смях, ако Валери беше дошъл на филма в Мола. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 05, 2007 11:29 am

shayhiri wrote:Щеше да е голям смях, ако Валери беше дошъл на филма в Мола. :mrgreen:
Мда щях да се шашна. :shock:

Разказа ще го дочета през уикенда и ще кажа. 8-)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 07, 2007 2:01 pm

Ей тва е близо до мойто мнение за 1408. :roll:
Did Weinstein bribe critics for good reviews of 1408? Because that's the only reason I can come up with to account for the 77% rating.

So last night...me and the missus go to Blockbuster to pick up the exclusively Blockbuster 1408. We get home, it's pouring down rain outside, we turn out the lights, pop the popcorn, and put the movie on. Couldn't have had better conditions.

What a disappointment. Not scary at all. John Cusack played a downbeat John Cusack. Samuel L. Jackson was wasted. Was he really necessary? It was the standard writer-has-a-terrible-past-and-something-spooky-forces-him-to-confront-his-own-personal-demons Stephen King story that we saw in The Shining and Secret Window. And what was the explanation? The room was just "an evil effing room" in the words of SLJ? I don't get it. And oo! The daughter actually WAS on the tape recorder! Cut to black! The end. Give me a break.
Рол: Може би ако не беше и груб спойлер...