(Полу-)Голите каки

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Wed May 26, 2004 3:41 pm

"Бе щом има полугола мацка отпред набъцкала тамън с ейтетолков меч неква злотворна гад, хард фена винаги е доволен." :)
Точно, точно.......
А сериозно казано, не трябва да се прекалява. Наистина някои от кориците изтъпяват. Ама едно нещо ако е хубаво направено, си е хубаво направено.....
:)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed May 26, 2004 4:02 pm

Хм, понякога ме дразнят твърде разголените картинки. Ян едно време имаше теория за илюстрациите на любовните романи - независимо как изглежда героинята на корицата имало пищна руса хубавица... И с кориците на фентъзито се получава така - полуголо тяло някакво там, пък квото ще да има в книгата...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Wed May 26, 2004 4:50 pm

Подкрепям - аз затова се отказах от "Хоук и Фишер", помислих си че ще е тъпня (а може и да е, не я прочетох)...
П.С. Едно време Боби Димитров (бивш тех-съпорт/админ на forums.rpgbg.net) се разкарваше с аватари като на Ян... дори си беше постнал колекцията, но не я сейвнах... ;-) Както и да е, де - мене и преди, и сега ме дразнят.
Last edited by Daggerstab on Fri May 28, 2004 12:44 pm, edited 1 time in total.
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed May 26, 2004 5:40 pm

Ей, ма сте мрънкала :lol:

Аре сменям го аватара от мен да мине :P
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed May 26, 2004 6:11 pm

Ян, прати ми го този аватар, моля те, на ЛС или другояче, че го изтървах.

По тeмата, мен леко ме дразнят безвкусните картинки. А повечето, които съм виждала, са точно такива, може би с (полу)голите каки и батковци е по-трудно, знае ли човек...
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed May 26, 2004 6:42 pm

Yan, що капитулира бе!? Трябваше да отстояваш мъжката позиция до край!!! Щеше да получиш солидна морална подкрепа!
Много добро и идейно си беше предното аватарче, но погина пред масираната атака на женския шовинизъм.
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed May 26, 2004 7:35 pm

Last edited by Tais on Tue Dec 14, 2004 2:52 pm, edited 1 time in total.
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Wed May 26, 2004 8:07 pm

Пък аз нивга не зацепих какви са тия голи лелки/каки/сестри/клонинги на О.B.( Орли ) - сори, ама са ми странни с глупостта си. Как никога не настиват тия, не ми е ясно - отишло нашето моме в някаква пещера на 3 000 метра надморска височина в планината Коу`он Дзъ`м` Пинг` Понг` Дэунг`о` Чпляк`у, за да трепе дракона По-т` Ъп `о` Тнего Не`ма, ама и на минусови темперетури, нали разбираш, зарината в сняг, само по едно коланче и една нищо и никаква си магическа огърлица от тигрови нокти, помъкнала меча Гат`И Про с Тоти Я`та, Ом` ръз На М`и Да из`Мислям им`ена, който, на всичкото отгоре, тежи три пъти повече от нея - е, как после да не каже човек, че варварките са тъпи? Та тия жени никакви грижи за себе си не полагат...
Тъй де, исках да кажа само, че съм против голите каки...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed May 26, 2004 8:11 pm

Е, ся шовинизъм... Да не говорим, че правилният термин е постфеминизъм:Р И, ш'ма извинявате, ама то просто си беше и чист сексизъм това - гола цица, таквоз! Разбирам да беше гол... ъъъъ, да де, нямаше да има никакви протести:РРРРРРР (което е нагла лъжа, щот веднъж Ксел като беше пуснал една такава фотошопка всички дами изпротестираха, ама аз да си отстоявам идеята:))))))))))))))
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed May 26, 2004 9:20 pm

Ok, Марфа, няма да споря с тебе за термини. Не че не мога ама като ти позачетох някои постове ( още от времето на бард), забелязах че добре се оправяш с думите. Ще бъде много напън за нищо (на това му се вика тактическо измъкване :wink: ), мене и постфеминизъм ме устройва!

P.S. Ме сте едни заядливи.....
Не мое да мъмриш, брат!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed May 26, 2004 10:42 pm

Кво пък аз съм пускал. Нищо подобно, привидяло ти се е нещо Марфе. :oops: Я раздуй кой се е оплаквал на ЛС. Розовинки са ви в главите на повечето нещо тия дни. Я бегом да ловите еднорози :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Wed May 26, 2004 11:03 pm

А-хмм, аз да си повторя въпроса - някой може ли да ми каже кой е авторът на тази картинка: http://www.sfbg.us/books/ofir/bf/0015.jpg ? Благодаря за вниманието.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed May 26, 2004 11:13 pm

Хм това е и обложката на втория албум на Mithotyn - King of The Distant Forest. за жалост обаче пише самоCover by MM
надали тва ше ти помогне много:P
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Wed May 26, 2004 11:59 pm

Мерси, Ян, но не ми върши работа.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 27, 2004 12:00 am

Хех, нищо особено кат картинка според мен, ма ненам. не съм я скивал из нета.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”