Дневна стража си е такъв дори и ако не си чел книгите, за съжаление.В тоя случай не бих - после филмите ще са ти тъпи, скучни и малоумни
Мултиплекси, филмотечни кина, квартални дупки
Kомпасът
Дом на киното
София
2 февруари 2008 (сб) 15:00 (2 лв)
Борньо 3
Дом на киното
София
4 февруари 2008 (пн) 12:30 (2 лв)
Как ше се облажа...
Не че не съм ги гледал по два-три пъти в Арена и Мола, ма тва си е далаверка. Все пак са сред най-доброто за '07.
Дом на киното
София
2 февруари 2008 (сб) 15:00 (2 лв)
Борньо 3
Дом на киното
София
4 февруари 2008 (пн) 12:30 (2 лв)
Как ше се облажа...

Не че не съм ги гледал по два-три пъти в Арена и Мола, ма тва си е далаверка. Все пак са сред най-доброто за '07.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мат/Дем, колко кина имате в Пловдив? Щото сега гледах Чарли Уилсън в зала 2 на Кино Фламинго? и беше пълна отврат (киното). За подобна камерност дори и в София не се полагат повече от 2 лева, баси. Екранът беше като две големи плазми.
Ма имах да убивам време.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
За съжаление само зали номер 1 в Лъки и Фламинго са големи и качествени в Пловдив (другите зали в тези кина са много по-малки). Естествено, в тези първи зали се пускат по прнцип най-тъпоумните екшъни и рядко нещо по-качествено, което е много дразнещо, но какво да се прави...
Иначе има още няколко кина, но нивото е толкова ниско, че въобще не ходя в тях.
Иначе има още няколко кина, но нивото е толкова ниско, че въобще не ходя в тях.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!