ОМГ, ГЛЕДАХ ТРЕЙЛЪРА НА ГОЛЯМ ЕКРАН, ВЪЗХИТИТЕЛНО Е, НЕВЕРОЯТНО И ЗАШЕМЕТЯВАЩО

Кхъм, хайп...
Трейлърът
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Fix'd.Roland wrote:Аз не гледам трейлъри на компа, когато ми е за пръв път и мога да го избегна.
Проблемът е че книжката леко попада точно в йънг-адълт фентъзи жанра.Roland wrote:Е ако с Дейниъл Крейг и Ева Грийн успеят да направят нова Нарния (с Кидман могат), просто вече ще повярвам, че ВСИЧКО е възможно. Надявам се обаче рекламирането с "преди N на брой години ви пуснахме Властелина, вижте ся това" да не е случайно и НАЙ-сетне да ни пуснат НЕ-йънг-адълт фентъзи.
Ъм. Айде прочети книгите първо и ще разбереш защо ще гледаш момиченце, па макар и не два часа на гърба на мечкаMuad_Dib wrote:Властелина няма кой да стигне в близките години, а и по принцип.
Въпросът е, че без да съм чел книгата - на пръв поглед Даниъл Крейг и Никол Кидман със сигурност ще бъдат във второстепенни роли като в Стардъст май...Не че Пфайфър и Де Ниро не направиха филма за мен в Стардъст, само че ми се иска някак си яките актьори да са в ГЛАВНИ роли, а не да гледам два часа някакво момиченце на мечка....
Дано не съм прав.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest