You have no ideaElayne wrote: Започнах да гледам Декстър. Пилотният епизод къртеше. Тоя е много болен и ме кефи.

Moderator: Moridin
Е те първите два епизода изтекоха в нета лятото!Аз не помна дали съм казвал,ама ще повторя,че новия сезон ми изглежда леко разводнен и няма да е по книгите!Delegat wrote:You have no ideaElayne wrote: Започнах да гледам Декстър. Пилотният епизод къртеше. Тоя е много болен и ме кефи.
![]()
Тука трябва да попитам кои книги?Gunslinger wrote: Е те първите два епизода изтекоха в нета лятото!Аз не помна дали съм казвал,ама ще повторя,че новия сезон ми изглежда леко разводнен и няма да е по книгите!
Darkly Dreaming Dexter на Jeff Lindsay.Първия сезон е по-първата книга,но финала е доста по-различен!DELgado wrote:Тука трябва да попитам кои книги?Gunslinger wrote: Е те първите два епизода изтекоха в нета лятото!Аз не помна дали съм казвал,ама ще повторя,че новия сезон ми изглежда леко разводнен и няма да е по книгите!![]()
Първия сезон ми хареса доста и ако е правен по книга бих я пробвал. Обаче предполагам че не е издавана на български.
ОМГ още днес ще мина през Славейков да си я купя.Beric wrote:Издавана е - Darkly Dreaming Dexter.
Принципно е забавна и покрива предимно първите 5-6 епизода на сериала.
http://www.bard.bg/authors/?al=%CB&BookID=862
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest