Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Е аз довечера ше догледам първи сезон на Хаус най-сетне. Ама след тва захапвам dead like me лека полека, че се точи адски бавно и ше ги мешам 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Еми нема сиид, тва е ;( 3 серии само гледах и пак се накефих на макс. Тамън догледах първия сезон на Хаус и свалям 2рияBaYa wrote:Уффф. А аз очаквах да кажеш вече нещо за Мъртви-те! (Мислех че го имаш под ръка.)

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз имам първи сезон, втори се е свалил на около 75 % в момента, така че, ако искаш, мога да ти го дам.Xellos wrote:Еми нема сиид, тва е ;( 3 серии само гледах и пак се накефих на макс. Тамън догледах първия сезон на Хаус и свалям 2рияBaYa wrote:Уффф. А аз очаквах да кажеш вече нещо за Мъртви-те! (Мислех че го имаш под ръка.)
Е втори се свали за норматив, първия още 3-4 дена нейде. Нема зор де, трее се води и социален живот 

Довършвам 4-тия сезон на 4400, остават ми само 2 епизода до края и съм много разочарована от целия сезон. Такова избозяване и малоумен сценарий не очаквах >.<.
Том, Диана, Кайл, Шон, Изабел - с всички са се погаврили сценаристите. Да не говорим, че върнаха стари герои в играта... изобщо много слаб сезон.
Сега ще видя и как свършва.
Edit: Еми видях как свършва, 12 епизод и докъм средата на 13-ти беше интересно, след това така забозя... Ще има 5-ти сезон, изобщо сценаристите така са се омазали, че не ми е ясно как ще го оправят. Сериалът е като долнопробен Х-мен или Хироус вече.
Том, Диана, Кайл, Шон, Изабел - с всички са се погаврили сценаристите. Да не говорим, че върнаха стари герои в играта... изобщо много слаб сезон.
Сега ще видя и как свършва.

Edit: Еми видях как свършва, 12 епизод и докъм средата на 13-ти беше интересно, след това така забозя... Ще има 5-ти сезон, изобщо сценаристите така са се омазали, че не ми е ясно как ще го оправят. Сериалът е като долнопробен Х-мен или Хироус вече.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ей, догледах най-сетне третия сезон на Галактика.
Не схващам за какво са писъците по финала. Малко беше аут деър, тва е факт, но съм уверен, че ще се напасне перфектно към следващия сезон.
ОБАЧЕ
Не схващам за какво са писъците по финала. Малко беше аут деър, тва е факт, но съм уверен, че ще се напасне перфектно към следващия сезон.
ОБАЧЕ
- Spoiler: show
And you can't dance with a devil on your back...
Хм, и аз да кажа няколко думи по въпроса.
Също мисля, че краят си беше много добър, макар да разбирам защо толкова много хора реват - просто в подобни сериали/книги/квото е, обикновено това, което се случва накрая не потвърждава милионите теории и теорийчици, които всеки втори пишман зрител-сценарист си суче по време на самия сериал. Още повече, че тук последният епизод е свързан много по-силно не с трети, а с четвърти сезон.
И сега малко за самия край
Също мисля, че краят си беше много добър, макар да разбирам защо толкова много хора реват - просто в подобни сериали/книги/квото е, обикновено това, което се случва накрая не потвърждава милионите теории и теорийчици, които всеки втори пишман зрител-сценарист си суче по време на самия сериал. Още повече, че тук последният епизод е свързан много по-силно не с трети, а с четвърти сезон.
И сега малко за самия край
And you can't dance with a devil on your back...
Има и друга възможност, която не споменахте:
А, и аз не викам срещу развръзката в последния епизод, на мен даже ми е по-интересно така
- колкото повече мистицизъм, толкова по-добре.

This signature is not yet rated
Догледах 2-рия сезон на Кайл ХУ. Много голямо разочарование откъм сценарий и актьорска игра се оказа този сериал
. Целият сезон беше клише до клише, че и скучен, за щастие последният епизод беше интересен и завърши интересно. Ще чакам продължението
да видя как ще свърши.
Започнах да гледам Декстър. Пилотният епизод къртеше. Тоя е много болен и ме кефи
.

Започнах да гледам Декстър. Пилотният епизод къртеше. Тоя е много болен и ме кефи

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around