Хайде и аз да обобщя за сериалите през последните дни:
Prison Break - започва на нивото от началото на втория сезон, но имам сериозни съмнения, че отново ще се разводни. Надявам се този път да има повече динамизъм, и да не се окаже, че 20 епизода ще се опитват да бягат от затвора (отново).
Heroes - също ме подразни, имаше само един момент, който си заслужаваше, а именно:
- Spoiler: show
- саркастичния англичанин като ронин наемник, идолът на Хиро
Всичко останало беше някак си кухо, а пък и новият персонаж нещо не ми изглежда много убедително. И да, конспирации разни и т.н., ама поне в първия сезон още от началото се намекваше накъде ще се върви, докато тук имам чувството, че и сценаристите нямат пълна идея.
За
Journeyman вече писах, сериалчето има потенциал, но както може да стане нещо много хубаво, така и може да се превърне в нещо много тъпо.
Weeds - Държа да отбележа, че третият сезон ме кефи доста повече от втория, адски е брутален, освен това не очаквах че Матю Модайн може да е чак толкова мазен
K-Ville - Това сигурно ще се окаже поредната патриотична боза, в стил 24, но голямото предимство е, че действието се развива в Ню Орлийнс (K-Ville значи Kathrinaville, както напоследък наричат града). Накратко, действието се развива сега, две години след наводнението, и главните герои са двама полицаи, които се опитват да поддържат реда, въпреки всичко. Силната страна на сериала е, че наистина е сниман в Ню Орлийнс, и на човек му става много тъжно в какво състояние е в момента.
Колкото до въпроса кога гледаме сериали - ами обикновено вечер, когато съм твърде изморен, за да гледам филм от поне два часа, така че едно епизодче от по 40 мин ми идва идеално