На кино с компания :)

За Аймакса кво правим, аз искам да видя какво е усещането, а филмите определено не ме привличат много много.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ми аз ще отида поне на един 3Д, ако още има билети. Продължавам да препоръчвам и на всички, които не са ходили. Колкото не си струва по принцип, толкова си струва първия път - особено на смешно ниска цена.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да бе, споко. Все още има два дни дотогава, а знаете, че хората се уточняват до последния момент. Просто си пускайте заявките като хората досега, часът е уточнен.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Moridin
- Global Moderator
Аймакса определено си струва преживяването, ама мен поне доста ме боля глава после, направо не мжоех да гледам. Ама аз си имам проблеми там де.
Оригиналните филми са боза, но тия за Галапагос и тва анимационното сигурно стават.
Тая седмица не съм на линия, докога е тая промоция?
Оригиналните филми са боза, но тия за Галапагос и тва анимационното сигурно стават.
This is it. Ground zero.
Кажи за Праха, ти. Или не ви се гледа пак с нас?shayhiri wrote:Промоцията е за всички филми, само този четвъртък.
Е на другото общо ходене тогава, щом е толкоз култов.
(Както на Пиратите3)

Не е от теб, и мен ми се доспива след 15 минути гледане и ме цепи глава след 25, те за това не ги правят по-дълги изцяло 3де. Иначе и Галапагос и тва анимационното са яко тъпи, като първото има 1-2 интересни момента, а второто 3-4...Moridin wrote:Аймакса определено си струва преживяването, ама мен поне доста ме боля глава после, направо не мжоех да гледам. Ама аз си имам проблеми там де.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Moridin
- Global Moderator
Е 100% са по-фънки от динозаврите и онова морското, което е дупката (и което аз гледах). Космическото също обещава да е боза...
А иначе съм чувал, че с времето се свиква към тия очила и не те боли глава. А и другите, с които бяхме, май нищо им нямаше, то и мен ме заболя часове след това всъщност..
А иначе съм чувал, че с времето се свиква към тия очила и не те боли глава. А и другите, с които бяхме, май нищо им нямаше, то и мен ме заболя часове след това всъщност..
This is it. Ground zero.