Септември '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Sep 21, 2007 12:30 pm

Стария Меджик!

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Sep 23, 2007 12:46 pm

shayhiri wrote:Ми видях и Единакът в същия ден. Не че се изживявам като примерен ревюиращ, просто така се случи, че отидохме с още двама от форума.

Значи, ако някой случайно му се е точил, препоръчвам му вместо това да си пусне трейлъра няколко пъти. Нямат нищо общо и колкото трейлърът е бесен бед-ес екшън, толкова филмът е скучен и тъп.

Актьорската игра е на практика несъществуваща, като най-зле се представя настъпаният лалугер Девон Аоки, която очевидно дори не е красива. Жалко, че не умря мъчително като останалите (не е спойлър). Сценарият пък извърта такива страшни двойни аксели в края, че чак сам се омотава в тях и си разбива мордата. И най-ужасното, екшънът - макар и немалко - е просто стандартна садистична гърмялка, в голямата си част. Абсолютно похабяване на Стейтъм и най-вече Ли и чудовищно лъжовен маркетинг. :evil: Мрете, гадове, филмът е заслужен провал.

Ако случайно някой го изтърпи докрая, може и да се накефи на един-два двубоя и споменатите безумни туистове, но към този момент по-скоро изобщо няма да му пука. Очаквано 5/10.
С това съм почти съвсем съгласен. Буквално никога не съм бил по-разочарован от филм с Джет Ли. 3/10 и толкова му е много.

edit: Я вижте тази тема.
Spoiler: show

Have any of you ever seen Seven Samurai? He played all seven of the samurai AND all 40 bandits, plus dozens of villagers. Nobody so far has broken that record of 74 roles in one film. That's why they call him Jet.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Sep 23, 2007 6:25 pm

След такива хубави мнения за Единакът как да не пропуснеш да го гледаш на голям екран. :mrgreen:

Ама сериозно не мога да повярвам че филма е чак толкова тъп. На компютъра ще пробвам да го изгледам поне.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Sep 25, 2007 6:18 pm

Редом със Стардъст петък излиза и тва: http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=41255

Не гледам ужаси, но се изкушавам да го пробвам в кино. Има доста висока оценка, няква атмосфера и ефекти към края. Пък и Кинг, де да знам. Не се осланяйте на Джаксън, обаче, щото е само за цвят. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Sep 25, 2007 6:37 pm

Филмът е доста добър. Ако си написал горния пост без да си го гледал няма да коментирам....

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Sep 25, 2007 6:42 pm

Недей вярно, че спойлърите са гадна работа. Като го видя съботата, тогаз.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Sep 26, 2007 11:00 am

1408 го изгледах тая събота на ДВД със супер качество (има го на арената от две седмици вече). Ама като тъпите ни разпространители пускат филми три месеца след световната им премиера ще си патят от пиратите. :mrgreen: В случая поне от моя страна няма, понеже мисля да отида и на кино, защото 1408 определено си заслужава. :popcorn: Филмът е страхотен. По-добър е от разказа доста. Ама като се замисля те повечето хубави филми по Кинг са по-добри от оригинала (Изкуплението Шоушенк например). 8-)

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed Sep 26, 2007 4:35 pm

Валка,нали обеща да го гледаме на кино??Еее.. :evil:
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Sep 26, 2007 7:19 pm

Ама аз и на кино ще го гледам. :bigtongue:
Просто не можах да изчакам. Мислех си че щом вече го има на ДВД по торентите едва ли ще го пуснат по кината. 8-)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Sep 26, 2007 7:21 pm

Пчеларят е неуловим. 8-) Даже има списание кръстено на него, видях го ей сега на РЕПа.

(едит: Ето!! :shock: Даже ме е преварил с отговора!)

Зари, къв ти е проблема? Човекът каза, че смята пак да го види, има и други желаещи - ще направим едно ходене събота, стига ти да си на линия.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Sep 26, 2007 7:28 pm

shayhiri wrote:Зари, къв ти е проблема? Човекът каза, че смята пак да го види, има и други желаещи - ще направим едно ходене събота, стига ти да си на линия.
За събота и аз бих могъл, от 17 ч. нататък. :D Нали за тази става дума (29-и)?
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Sep 26, 2007 7:30 pm

А така, вреди се. :mrgreen: За тази, да, но засега сме двамата.

Айде оферта и на всички остaнали! :popcorn: Филмът е хубав, вервайте ми! Валери/Зари, ден/час?

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Sep 27, 2007 9:23 am

Еми за събота не знам. Мисля че някъде тук казах че ще ходя да цъкам Меджик. Та не знам кога ще свърша - към 4 или към 8-9 (надявам се да е второто :lol: ).

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Sep 27, 2007 10:35 am

После май ще ходим някъде с Жиката и ко така че ходи в неделя по-добре, идвата дни ще сме 1-4 така че спокс:)

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Sep 27, 2007 10:44 am

Е, здраве да е. Може би на някой друг филм:)
Всъщност май по-добре да изчакам да се съберете няколко души в удобен и за мен ден и час и тогава да се включа :idea:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)