Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Sep 24, 2007 10:28 am

Уф, как можах да забравя Дезмънд и Хюго :shock:. Абе, ако започнем да изброяваме, ще пропуснем само 2-3ма :P.

Любимият ми епизод в 1-ви сезон е този с числата на Хюго :P. Крийпс...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Sep 24, 2007 12:09 pm

<хейт> Добре де, как можете да харесвате Кейт, тя беше готина, но до първи сезон, оттам нататък се превърна в лигава пача, която не знае какво иска и се държи като кучка с по-правилния от двамата мъже (Сойер това) - ? </хейт>
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Sep 24, 2007 12:16 pm

:) Вярно, ама повечето жени не знаят какво искат, а и раздвоението й между Доктора/Сойер е ясно на каква основа е. Освен това е супер красива :x.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Sep 24, 2007 12:51 pm

Simpsions S19E01 - закономерно тъп. Seems they've lost it all :(
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Sep 24, 2007 4:19 pm

Мда. Как забравих Хюго и Дезмънд! И те са ми сред любимците.

А Кейт - абе не мога да я намразя въпреки всичко. И наистина е много красива. Дано се ориентира вече към някой от двамата - по възможност към Сойър. Просто са създадени един за друг.

едит: Амелията съм тва. Забравих да се логна с моя акаунт.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Sep 24, 2007 5:32 pm

А какво ще кажете за изпълненията от типа "научих нещо много важно за всички оцелели от катастрофата, но няма да ви го кажа, щото вие пък не ме включихте във вашата поверителна екскурзия до еди къде си"? Въпреки че това е толкова характерно за всички в сериала, че едва ли може да се смята за недостатък само на един от персонажите.
Колкото до красотата й, въпрос на вкус - всъщност тя има много мъжко като конструкция тяло, а лицето й не е чак толкова красиво и без луничките (както беше гримирана в последния засега епизод) си губи чара.

И какво, като съм жена нямам право да си кажа мнението за нечий външен вид ли? Просто се опитвам да ви отворя очите :shark:
Last edited by Ghibli on Mon Sep 24, 2007 5:38 pm, edited 1 time in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Sep 24, 2007 5:36 pm

Е, сега, то не се очаква да ти хареса на теб, нали? 8-) Важното е да я харесва на мъжката аудитория (включая моята скромна персона), пък от там нататък здраве да е :D
This signature is not yet rated

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Sep 24, 2007 5:37 pm

Ми Кейт (или Еванджелин Лили) точно е бачкала като манекенка преди този сериал, така че едва ли точно красотата й е под въпрос;).

Иначе за основателната ти критика за Лост - ясно и предполагам всички сме съгласни. Това обаче въобще не ми намаля личната оценка на сериала - той си ме кефи на макс и всеки нов епизод съм го дебнал още рано сутрин:). Малко се получава като за Хейлотата, както вече споменах. Много са тъпи, ама си ги харесвам, пак точно заради герои и т.н.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Sep 24, 2007 5:44 pm

Е то и Сойър е бачкал като манекен, ама в тяло не изглежда добре... За сметка на това има ебаси физиономията и ебаси излъчването. В момента съм редуцирана до ниво на малоумна фенгърла, способна да замери въпросният със сутиена си, а това ми се случва много, много рядко. Изпаднах дотам да разглеждам негови снимки по нет-а и да си търся интервюта...

Фрекълс наистина не ми харесва и тя като тяло, но точно това че не прилича на някоя стандартна бамбинка-модел я прави истински красива, с някаква истински човешка красота. И тя има яко излъчване - много ме кефи как катери дървета и т.н. Не е като някоя тъпа женичка (примерно онази австралийска коза с байби-то). И това личице...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Sep 24, 2007 6:47 pm

zhivik wrote:Е, сега, то не се очаква да ти хареса на теб, нали? 8-) Важното е да я харесва на мъжката аудитория (включая моята скромна персона), пък от там нататък здраве да е :D
QFT и аман от женски изказвания по въпроса, друул над Сойър и това е, имайте късмет, че в този сериал мъжете просто са повече.;)

Иначе и Джулиет хич не е за изхвърляне за незабелязалите:).

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Sep 24, 2007 6:52 pm

Съгласна за Джулиет, просто ролята, която играе ме нервира прекалено много, повече от тази на Кейт.

Кейт и Сойър = ftw, а аз си точа лиги по него, споко :P, което не пречи Кейт да е страшно красива, Амелия го е написала много точно.
И това личице...
+ да добавя и косата.

Едит: Забравих да добавя, че гледах първия епизод на Призън Брейк и съм ей така --> :shock: :shock: :shock:. Просто новият затвор изглежда меко казано страховито.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Sep 24, 2007 7:04 pm

Много е лют Призъна новия, утре сутрин излиза втори + първи епизод на Хироус втори сезон:):):). Хаус излиза сряда сутрин първи епизод от 4ти сезон, Си ес Ай Лас Вегас почва в петък сутрин за нас, а другия понеделник - Декстър и Съпругите. Поне това са нещата, който засега мен ме вълнуват.

А да, и How I Met Your Mother от утре и Journeyman (новичко) също утре. Как се запознах с майка ти е първият ситком, който се доближи поне мъничко до качеството на приятели (според мен) от много време насам (освен ай ти крауд-а, ама там е леко нърди, нищо, че е яко).

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Mon Sep 24, 2007 10:47 pm

Всички изброени ли гледаш :shock: Наистина! Как успяваш? Аз засега само NightStalker-a и Вероника Марс гледам по Диемата и Fox. Но благодаря за инфото за CSI, него си го следя от 1-ви сезон, не знаех че излиза тази седмица. И Journeyman няма го пропусна, ще му дам шанс да ми хареса. :)
pulled out

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Sep 24, 2007 10:52 pm

Ами гледам всичко на компа така че винаги е в удобно за мен време. А да, освен това съм безработен студент.... :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Sep 24, 2007 10:54 pm

Точим ся със доста солидни очаквания ей тванка ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Dead_Like_Me
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”