R.I.P. Robert Jordan
Така и не можах да се запаля по "Колелото". След втората книга поредицата ми писна и доста неща в нея силно ме дразнеха и отегчаваха, но Робърт Джордан беше и ще си остане един от най-големите. Уважавам дълбоко неговият принос и талант и ми е доста мъчно от загубата му. Нека почива в мир! 

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
- Minitabandus
- Smallfolk
R.I.P
От няколко дена тази новинане ми излиза от главатам, наистина много сужалявам, че това се случи, като някакъв кошмар е
Доколкото четох работата по последната книга е възложана на съпругата му у редакторите от Тор. Името или поне работнбот озаглавие за сега е "A Memory of Light", самият Джордън казва, че с нея поредицата ще завърши подобаващо.
От няколко дена тази новинане ми излиза от главатам, наистина много сужалявам, че това се случи, като някакъв кошмар е

Доколкото четох работата по последната книга е възложана на съпругата му у редакторите от Тор. Името или поне работнбот озаглавие за сега е "A Memory of Light", самият Джордън казва, че с нея поредицата ще завърши подобаващо.
- Interpreter
- Forsaken
Според мен няма да има довършване. Освен ако не е оставил подробни записки, разбира се. Или ако се появят 1-2 пишман-продължители.
Марфа, парадигмата не се хваща, понеже сетингът е добър, обаче протагонистът бърка екшъна в плотинга и това води до аклимактизация на антагонитската
Марфа, парадигмата не се хваща, понеже сетингът е добър, обаче протагонистът бърка екшъна в плотинга и това води до аклимактизация на антагонитската

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Interpreter
- Forsaken
- Lord Annorion
- Scholar
Вечна му памет!
Обичам "Колелото на времето" и ми е много мъчно, че човекът, който създаде този невероятен свят и беше толкова посветен на усилието да завърши работата си, не можа да го направи... Не се съмнявам, че Армията ще направи всичко както трябва и ние ще си имаме последната книга. Мъчно ми е най-вече за това, че мечтата му не можа да се изпълни. Защото той го заслужаваше.
Дано почива в мир. Поне вече болката му е спестена...
Обичам "Колелото на времето" и ми е много мъчно, че човекът, който създаде този невероятен свят и беше толкова посветен на усилието да завърши работата си, не можа да го направи... Не се съмнявам, че Армията ще направи всичко както трябва и ние ще си имаме последната книга. Мъчно ми е най-вече за това, че мечтата му не можа да се изпълни. Защото той го заслужаваше.
Дано почива в мир. Поне вече болката му е спестена...
- vampire_girl
- Commoner
Това е... ужасно тъжно.
Знаете ли, когато взех пъвата книга преди много години, ми направи силно впечатление една фраза от текстчето за автора отзад. Че е казал че няма да спре да пише, докато не заковат и последния пирон на капака на ковчега му. Е, сбъдна се.
Наистина е ужасно, че не можа да види поредицата си завършена. Сигурна съм, че жена му и "армията от автори" ще се справят със задачата достойно, макар че никога не би било така, както той би го направил. Но все пак, вярвам, че ще успеят. Мир на праха му.

Знаете ли, когато взех пъвата книга преди много години, ми направи силно впечатление една фраза от текстчето за автора отзад. Че е казал че няма да спре да пише, докато не заковат и последния пирон на капака на ковчега му. Е, сбъдна се.

Come out, come out...
-
- Scholar
- armageddon
- Forsaken