Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Благодарим, Алексис, за ориентировката!
Така поне знам от къде да започна. А аз лично нямам проблем с дублажите, стига да не са Бългериън 1.0, т.е. - наше качество. 

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Сега проверих, има го из нета ТУК, но в мулето има по-добри версии (ако съдя по размера).
Бая, ти нали го ползваш, само напиши "мастер и маргарита" на кирилица в мулето и изкарва доста добри версии, избери си.
Аз като гледам тези май няма да са лоши (в спойлър заради дължината на линковете) Втора серия е друга версия, защото в някои версии първите 2 епизода са слети а в други не са:
Бая, ти нали го ползваш, само напиши "мастер и маргарита" на кирилица в мулето и изкарва доста добри версии, избери си.
Аз като гледам тези май няма да са лоши (в спойлър заради дължината на линковете) Втора серия е друга версия, защото в някои версии първите 2 епизода са слети а в други не са:
- Spoiler: show
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- BaYa
- Forsaken
Да, Alexis, аз ползвам главно мулето. Но също намерих няколко добри торента. Само трябва Кселослав да ме посъветва с коя програмка да заменя азсуерус-а ми. И май ще се наложи да търся субтитри, за Хави!
Пак много ти благодаря!

Пак много ти благодаря!

Last edited by BaYa on Wed Sep 19, 2007 5:48 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
+1Elayne wrote:uTorrentftw.
Мдаа, до са да ме пита човек де блях та не почнах Доктор Хаус. Е поизгледах нощеска първия сезон. Уустър е ВЕ ЛИК. Поне с 0 познания в медицината си го гледам с кеф нищо че хвърчат само съкращения насам натам. Енергизиращо е да гледаш хората как си вършат работата. Ма психясвам с повече от 4-5 епизода накуп

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
At lastXellos wrote:+1Elayne wrote:uTorrentftw.
Мдаа, до са да ме пита човек де блях та не почнах Доктор Хаус. Е поизгледах нощеска първия сезон. Уустър е ВЕ ЛИК. Поне с 0 познания в медицината си го гледам с кеф нищо че хвърчат само съкращения насам натам. Енергизиращо е да гледаш хората как си вършат работата. Ма психясвам с повече от 4-5 епизода накуп

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Аз си кретам бавничко със Стар Треците
. ТНГ сезон 5, епизод 9. Дотук 4тият сезон е най-впечатляващ и интересен като цяло, уви без двойният епизод на финала, който за разлика от този свързващ сезон 3 и 4 беше по-скучничък. Ерм... е мене клингоните са ми скучни така или иначе
. Чудя се след ТНГ дали да не мина на аниме малко за разнообразие
, че отдавна не съм гледала.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Последните 6 дена аз и Сашко изгледахме 3те сезона на Лост. Това го правихме почти денонощно, без прекъсване и затова сега ми е едно такова нереално...
А как ще издържа докато излезат оставащите 3 сезона - не знам.
Как да е. Сериалът е брутално кефещ на моменти, но прекалено го разтакават и има някои особено тъпи филъри. Каст-а е гениално подбран - повечето актьори не са особено добри, ама така си пасват на ролята, че е чак безобразно. Примерно Сойър, в когото съм окончателно и безвъзвратно влюбена. Не е честно да има толкова готини типове, просто не е честно
Освен него ужасно ме кефят Лок, Саид, Мр. Еко, Бен. Велики!
Кейт от жените много я обичам, ама тия малоумни любовни триъгълници в които се е навряла ме дразнят. Тя си е за Сойър. Пък!
Искам още...

А как ще издържа докато излезат оставащите 3 сезона - не знам.
Как да е. Сериалът е брутално кефещ на моменти, но прекалено го разтакават и има някои особено тъпи филъри. Каст-а е гениално подбран - повечето актьори не са особено добри, ама така си пасват на ролята, че е чак безобразно. Примерно Сойър, в когото съм окончателно и безвъзвратно влюбена. Не е честно да има толкова готини типове, просто не е честно

Освен него ужасно ме кефят Лок, Саид, Мр. Еко, Бен. Велики!
Кейт от жените много я обичам, ама тия малоумни любовни триъгълници в които се е навряла ме дразнят. Тя си е за Сойър. Пък!
Искам още...

Бтв, Амелия, редът, в който си изписала кефещите те персонажи е същият като моя
. Сойър фтв, а и с Кейт много радват двамата.
Чакам си и аз сезоните, уви голямо чакане ще пада >.<.

Чакам си и аз сезоните, уви голямо чакане ще пада >.<.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around