На кино с компания :)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Sep 17, 2007 2:15 pm

Анимето вече е пълно с 3D :)
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Sep 17, 2007 2:18 pm

Сериозно? Тъкмо свалих Епълсийд. :) Само Final Fantasy обаче влиза в класата на големите Холивудски. И пак, според мен, би трябвало да се брои отделно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Sep 17, 2007 2:22 pm

А кой е казал, че най-добрите са само големите холивудски?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Sep 17, 2007 2:38 pm

Как кой, Шайхири. ;)

Интересно дали е гледал поне 2-3 от най-известните пълнометражни аниета, че да може да прави такива изводи. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Sep 17, 2007 2:38 pm

Morwen wrote:А кой е казал, че най-добрите са само големите холивудски?
Може ли превод в ефир, че изгубих нишката?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Sep 17, 2007 2:45 pm

Само Final Fantasy обаче влиза в класата на големите Холивудски.
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Sep 17, 2007 2:53 pm

Категории, отново:

Аниме
3Д Аниме
(щом вече се налага)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Sep 17, 2007 3:14 pm

Я обясни, като майстор-аниматор, разликата между анимето и 2д-анимацията и съответно 3д-партньорите им?
And you can't dance with a devil on your back...

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Sep 17, 2007 3:15 pm

shayhiri wrote:Категории, отново:

Аниме
3Д Аниме
(щом вече се налага)
Интересно къде в тази класификация влиза Ghost in the Shell: Innocence?
И верно, не усещаш ли, че е малко тъпичка?
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Sep 17, 2007 3:18 pm

Я ми намери една представителна класация, която да ги меши, Рол?

Очевидно в Анимето, Ян. По-нетъпо ли е да се сравняват на равни начала Ghost in the Shell и Прасчо?

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Sep 17, 2007 3:21 pm

Ех, да беше казал в началото, че имаш предвид само 3Д анимации, а не "Най-добрите анимации изобщо", щяхме да си спестим поредната разправия. 8-)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Sep 17, 2007 3:22 pm

Понеже Семейство Симпсън и Красавицата и звярът са така подходящи за сравнение, бидейки 2Д...
Просто всякакви класации и подреждания в колонки имат смисъл най-вече в счетоводството...
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Sep 17, 2007 3:23 pm

Demandred wrote:Ех, да беше казал в началото, че имаш предвид само 3Д анимации, а не "Най-добрите анимации изобщо", щяхме да си спестим поредната разправия. 8-)
Още в следващия пост поясних, че се подразбира. М/у другото, дори да беше само в Топ5 на Пиксар, пак не би бил за изпускане.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Sep 17, 2007 3:36 pm

shayhiri wrote:Ти си знаеш, но отдавна ви бях казал, че Рататуи е в топ 5 на най-добрите анимации изобщо. Малко странна позиция заемаш за уберфен на Шрек. :?
Фен съм на идеята от първия Шрек, а не /само/ на 3D анимацията (като форма/инструмент) за предаването й.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Sep 21, 2007 12:43 pm

Сички изгледахте плъха а?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”