На кино с компания :)
Сериозно? Тъкмо свалих Епълсийд.
Само Final Fantasy обаче влиза в класата на големите Холивудски. И пак, според мен, би трябвало да се брои отделно.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Може ли превод в ефир, че изгубих нишката?Morwen wrote:А кой е казал, че най-добрите са само големите холивудски?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Категории, отново:
3Д
2Д
Аниме
3Д Аниме (щом вече се налага)
3Д
2Д
Аниме
Интересно къде в тази класификация влиза Ghost in the Shell: Innocence?shayhiri wrote:Категории, отново:
3Д
2Д
Аниме
И верно, не усещаш ли, че е малко тъпичка?
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Я ми намери една представителна класация, която да ги меши, Рол?
Очевидно в Анимето, Ян. По-нетъпо ли е да се сравняват на равни начала Ghost in the Shell и Прасчо?
Очевидно в Анимето, Ян. По-нетъпо ли е да се сравняват на равни начала Ghost in the Shell и Прасчо?
Още в следващия пост поясних, че се подразбира. М/у другото, дори да беше само в Топ5 на Пиксар, пак не би бил за изпускане.Demandred wrote:Ех, да беше казал в началото, че имаш предвид само 3Д анимации, а не "Най-добрите анимации изобщо", щяхме да си спестим поредната разправия.
Фен съм на идеята от първия Шрек, а не /само/ на 3D анимацията (като форма/инструмент) за предаването й.shayhiri wrote:Ти си знаеш, но отдавна ви бях казал, че Рататуи е в топ 5 на най-добрите анимации изобщо. Малко странна позиция заемаш за уберфен на Шрек.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Сички изгледахте плъха а?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”