Казвам се Кристина, на някои от тук съм позната, на други не.

Всъщност не намирам смисъл да казвам каквото и да е повече за мен. Ако имате някакви въпроси, задавайте.
Moderator: Moridin
Благодаря за "приветстването".Roland wrote:Те въпросите си намират отговора в ежедневното общуване
Добре дошла
Аз имам. Кои (фентъзи) автори те кефят и кои са ти смешни? Ето тази тема viewtopic.php?t=2679&start=285 би била подходяща за място за отговора, но можеш да си пуснеш и своя.Akikaze wrote:Привет от слънчева София!Още малко остана докато небето не се намръщи и не заплаче отново, затова така се радвам на обстановката в момента. Друг е въпросът защо си седя вкъщи?
Казвам се Кристина, на някои от тук съм позната, на други не.Ще бъда първа година студентка в СУ, специалност Кореистика.
Всъщност не намирам смисъл да казвам каквото и да е повече за мен. Ако имате някакви въпроси, задавайте.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Имам любими автори, но те са извън фентъзи жанра. Не мисля да ги споменавам при положение, че въпросът е друг, но Павел Вежинов заслужава внимание! Любим автор! На ръба между реалността и фантазията писателят е изградил един желан и възможен свят като коректив на всичко несъвършено в нашия все още несъвършен свят. И този свят не е фантастичен - той зависи от нашата вяра, от нашите пориви, от нашето човешко доверие.shayhiri wrote:Аз имам. Кои (фентъзи) автори те кефят и кои са ти смешни? Ето тази тема viewtopic.php?t=2679&start=285 би била подходяща за място за отговора, но можеш да си пуснеш и своя.Akikaze wrote:Привет от слънчева София!Още малко остана докато небето не се намръщи и не заплаче отново, затова така се радвам на обстановката в момента. Друг е въпросът защо си седя вкъщи?
Казвам се Кристина, на някои от тук съм позната, на други не.Ще бъда първа година студентка в СУ, специалност Кореистика.
А, а, и още един! Имате ли уводен курс и почнахте ли го вече?Вероятно - не, щом използваш бъдеще време.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
На няколко пъти ми се е случвало да си задавам въпроса защо съм момиче и защо на мен, мисля, че последният беше когато видях, че съм първа в Кореистика, 5.20 по немски език. Ако бях момче, щяхме да сме колеги. Преживях го. Факт. А и явно не бива аз да ходя в Япония. На няколко пъти опитвам за държавна японска стипендия, да уча на частно, сега последно Японистика ми беше първо желание. И като се замисля, силно вярвам в съдбата. Определено. Преди години, на курс по английски седях до друга Кристина, която беше Кореистика първи курс и беше кандидатствала с немски език. Тогава си мислех, че трябва да си супер смотан, за да не влезеш Японистика, но после действителността ме премаза и за година и половина всичко се обърна. В много отношения. И пак опираме до пола - не се обърна. Седя си момиче и това е.shayhiri wrote:Нямаме, да.Японистика, първи курс. Не е като да приритвам да почвам и аз, но все пак ми е интересно.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests