Pain'tball
Moderator: Moridin
Хм, аз най-вероятно ше съм възпрепятстван уикенда, че ше обикалям си търса кола насам натам.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
хех е ше видим до къде ше я докарам и аз. В петък ше праим преброяване на пилците начи пак.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
След тоя уикенд дет сичко омотахме с колегата и в последния момент ше извада тук данните и ше локна пък за сяка конкретна среща отделна темичка с дата и миналите в архива 
Пейнтбол Мания ООД
http://paintballmania.bg/indexl.htm
Телефон: 0888 123 321
E-mail: info@paintballmania.bg
Комплекс Пейнтбол Мания:
1574 София,
ж.к. Слатина,
Бул. Професор Цветан Лазаров № 11А,
02489 794,
marketing@paintballmania.bg
Резервацията Ви гарантира, че в посочения час желаното от Вас игрище ще е свободно и групата Ви може да започне игра веднага!
Вие ще прецените дали желаете, за да стане още по-интересна и динамична играта Ви, да допуснете до игра още играчи от явилите се в КОМПЛЕКСА без предварителна резервация или ще предпочетете само вашата група да играе, а играчите без резервация ще трябва да изчакат докато приключите.
Резервация може да се направи само за групи от 10 и повече играча!
За да направите резервация е необходимо да се обадите на телефон: 0888 123 321 поне два дни предварително.
Ако групата направила резервация не се яви на територията на КОМПЛЕКСА 15 минути преди обявеното време за започване на игра, организаторът и групата губят правото си за получаване на бонуси и резервацията отпада!

Пейнтбол Мания ООД
http://paintballmania.bg/indexl.htm
Телефон: 0888 123 321
E-mail: info@paintballmania.bg
Комплекс Пейнтбол Мания:
1574 София,
ж.к. Слатина,
Бул. Професор Цветан Лазаров № 11А,
02489 794,
marketing@paintballmania.bg
Резервацията Ви гарантира, че в посочения час желаното от Вас игрище ще е свободно и групата Ви може да започне игра веднага!
Вие ще прецените дали желаете, за да стане още по-интересна и динамична играта Ви, да допуснете до игра още играчи от явилите се в КОМПЛЕКСА без предварителна резервация или ще предпочетете само вашата група да играе, а играчите без резервация ще трябва да изчакат докато приключите.
Резервация може да се направи само за групи от 10 и повече играча!
За да направите резервация е необходимо да се обадите на телефон: 0888 123 321 поне два дни предварително.
Ако групата направила резервация не се яви на територията на КОМПЛЕКСА 15 минути преди обявеното време за започване на игра, организаторът и групата губят правото си за получаване на бонуси и резервацията отпада!
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Оки, време е пак да се поорганизираме 
Първоначалната идея беше за 23-ти Септември, но като гледам прогнозата за времето най-вероятно ще вали голяма част от следващата седмица, включително тогава. За тази Неделя обаче времето го дават хубаво. Седмицата след 23-ти пък има пейтбол турнир на игрището (ако ще сме на същото, но то принципно там май е най-добре - тревичка все пак
)
така че обаждайте се

Първоначалната идея беше за 23-ти Септември, но като гледам прогнозата за времето най-вероятно ще вали голяма част от следващата седмица, включително тогава. За тази Неделя обаче времето го дават хубаво. Седмицата след 23-ти пък има пейтбол турнир на игрището (ако ще сме на същото, но то принципно там май е най-добре - тревичка все пак

така че обаждайте се

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Ми айде тая неделя.
Дотук двама. Да казват Термит, Ксел и Коруин, да зарибяваме още 5има наши и да ходим.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Супер - ми направо до ден-два да се гласим твърдо, че да не стават самодейности в последния миг пак.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тоя месец уикендите са ми малко под вода, ненам ако мога ше е да си кажа в последния момент ако сте организирали вече нещо там.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Тогава нека е следобеда. 14:00? Тази неделя.