Бтв аз почти приключвам 4-тия сезон на TNG, много е добър, има брутални епизоди
Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Въпрос имам за Firefly че нещо не мога да спя (не заради това де:)).
Намерих някаква версия в нета, 14 епизода са в торента, като първият от тях е 700 МБ, останалите стандартно по 350. Интересува ме филмът Серенити преди или след сериала? И въобще колко епизода са, защото на тв.ком пише, че са 15....
Намерих някаква версия в нета, 14 епизода са в торента, като първият от тях е 700 МБ, останалите стандартно по 350. Интересува ме филмът Серенити преди или след сериала? И въобще колко епизода са, защото на тв.ком пише, че са 15....
Firefly.s01e13.Objects.In.Space.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e12.Heart.Of.Gold.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e11.The.Message.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e10.Trash.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e09.War.Stories.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e08.Ariel.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e07.Out.Of.Gas.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e06.Jaynestown.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e05.Our.Mrs.Reynolds.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e04.Safe.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e03.Shindig.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e02.Bushwhacked.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e01.The.Train.Job.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e00.Serenity.DVDRip.XviD-FoV.avi - 700 Mb - пилотен епизод от 90 мин тук накуп иначе на две части по 45.
т.е стават си 15 епизода
Филмът Серенити е след тях.
Firefly.s01e12.Heart.Of.Gold.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e11.The.Message.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e10.Trash.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e09.War.Stories.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e08.Ariel.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e07.Out.Of.Gas.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e06.Jaynestown.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e05.Our.Mrs.Reynolds.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e04.Safe.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e03.Shindig.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e02.Bushwhacked.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e01.The.Train.Job.DVDRip.XviD-FoV.avi
Firefly.s01e00.Serenity.DVDRip.XviD-FoV.avi - 700 Mb - пилотен епизод от 90 мин тук накуп иначе на две части по 45.
т.е стават си 15 епизода
Филмът Серенити е след тях.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
След като най-накрая догледах третия сезон на Battlestar-a супер много ми се гледат още сай-фай сериалчета. В някакъв отчаян опит да намеря прилични такива дърпам в момента The Dresden Files и първия сезон на Farscape (знам че е леко смукателен ама не се сещам за друг качествен такъв сериал в момента). А и чакам Pugsley да ми запише Firefly-a.
Аз да питам някой гледал ли е Kyle XY - http://www.imdb.com/title/tt0756509/ и ако да да каже дали става филмчето.
Аз да питам някой гледал ли е Kyle XY - http://www.imdb.com/title/tt0756509/ и ако да да каже дали става филмчето.
Пробвай Lexx, качен е целия на замундаСлед като най-накрая догледах третия сезон на Battlestar-a супер много ми се гледат още сай-фай сериалчета.
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- BaYa
- Forsaken
DEL, става дума за градче където живеят всякакви откачени учени ли? Понеже този има доста добри критики, но е само един сезон за сега. И не знам дали смятат да го продължават.DELgado wrote:Вчера изгледах пилотния епизод на някакво сериалче "Еврика" и горе-долу ми хареса.
А Батълстар-а, викаш кефи! Ще се пробва тогава.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
За това пусках коментар по-горе, всъщност в момента върви втори сезон, дръпнах вчера 10-ти епизод от него, струва ми се. Накратко, Еврика е градче, където са събрани най-добрите учени на Америка, и разработват най-авангардни технологии. Главният герой е новият шериф, който трябва всеки ден да се оправя със странните проблеми на жителите на Еврика. Не е лошо сериалчето, има добро чувство за хумор, героите са забавни, даже има някаква продължаваща сюжетна линия. Но не е нещо велико, става за разведряване, а пък и не е дълго (около 12-14 епизода някъде на сезон).
This signature is not yet rated
- Gunslinger
- Warmage
"Еврика" си има и втори сезон,който излъчват в момента всеки вторник респективно при нас по торентите в сряда!BaYa wrote:DEL, става дума за градче където живеят всякакви откачени учени ли? Понеже този има доста добри критики, но е само един сезон за сега. И не знам дали смятат да го продължават.DELgado wrote:Вчера изгледах пилотния епизод на някакво сериалче "Еврика" и горе-долу ми хареса.
А Батълстар-а, викаш кефи! Ще се пробва тогава.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Baya Евриката не е нищо особено. Става за гледане ама няма да изпуснеш нищо ако не го гледаш сериалчето. Има готини идеи но като цяло нещо не се е получило както трябва според мен.
Аз вече почти привърших първия сезон и сигурно ще го довърша, но не знам дали ще гледам и втория. Единствено ми е любопитно какъв е артефакта в сектор 5.
Аз вече почти привърших първия сезон и сигурно ще го довърша, но не знам дали ще гледам и втория. Единствено ми е любопитно какъв е артефакта в сектор 5.