Бая, дори ти направих комплимент, че в случая разсъждаваш похвално обективно и принципно.

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
The Thing (ако говориш за тоя с Кърт Ръсел, а не за някой от по-старите) е крайно жалък и долнопробен и ОПРЕДЕЛЕНО не може да се мери с клаустрофобичния ужас на първия Ейлиънshayhiri wrote:The Thing обаче е класика.Малко повече ме изкефи от Пришълеца заради по-въздействащите сетинг и ефекти. Човешкият фактор също е използван доста по-пълноценно. А краят е елегантно отворен и култов.
Не е точно така, защото, както споменах преди няколко страници, поради цензурата в в епохата 1934 - 1966 година в Холивуд не е било възможно да се направи филм, в който престъпникът се измъква и остава безнаказан накрая. Само в някои по-съвременни ноар филми е възможно да стане това, примерно Chinatown.За други подобни: Шайхири, акос с тая твоя киномегаломания се беше затормозил да погледаш малко класическо кино (Мда, черно-бяло!) щеше да занеш че, по дефиниция, черният жанр е посветен точно на тази особеност - там, минимално, престъпниците остават без наказание в много случаи.
Users browsing this forum: No registered users and 27 guests