Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Sep 05, 2007 10:51 am

И нас с Ян :) А кръвожадният бял заек е едно от попаденията в тази игра.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Sep 05, 2007 11:15 am

това да не е местенцето със зайците, които Дима хукна да гони и се оказахме леко заобградени от 20-на лоши? :)

Ама ги бихме де :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Sep 05, 2007 11:41 am

Азурите са ми много симпатични каквито са мънички и тичат :), а и 'bookah' изречено с онзи презрителен тон :P.

А за зайците - признавам си, че бях чувала такова нещо, но не знаех къде са :) точно, ясно ми беше че се умирало, но ... ние пък не умряхме... :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Sep 05, 2007 11:59 am

Уф днеска си го зимам вече ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Sep 05, 2007 12:10 pm

Ама Дима беше много смешна по Скайп :)

"ауууу гледай зайчето, ааа то имало още"

И после опа :) Не знам дали се умира там, но sunspear monk skill-a saved the day за пореден път :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Sep 05, 2007 4:17 pm

thunder wrote:Ама Дима беше много смешна по Скайп :)

"ауууу гледай зайчето, ааа то имало още"

И после опа :) Не знам дали се умира там, но sunspear monk skill-a saved the day за пореден път :)
Е изненадах се, че намерих зайците, за които толкова тръбяха в алианс чата :roll:, как пък нямаше да те накарам да проверим от кво се умира :P.

КАК ДА УБИЯ ТОЗИ?! http://gw.gamewikis.org/wiki/Bredyss_Longstride
Приемам предложения.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Sep 05, 2007 4:39 pm

Ми земах я, ма довечера ше експлорвам че съм само до Сифхала стигнал от преуикенда. Тепърва трее ви ходим по петите на бързаците.

Ей тва е изродщинка :mrgreen:
http://gw.gamewikis.org/wiki/Image:Drag ... lets12.JPG

тия ли викаш са огнените?
http://gw.gamewikis.org/images/1/13/Des ... y_font.jpg
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Sep 06, 2007 10:10 pm

Днес два пъти направих Frostmaw's Burrow dungeon-а с all human партита. Дънджънът е на 5 нива, които не са много дълги, но са пълни (ама нямате идея какво имам предвид под 'пълни', направо претъпкани) с червеи (и не само, разбира се).

Първият път ми падна диамат + смайтърски златен стаф, вторият път ми падна това:
Spoiler: show
Image

Исках да покажа със скрийншот последното ниво на дънджъна, където се бори големия червей бос, ама нещо не мога да се логна в акаунта ми с програмата :( за ъплоуд...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Sep 07, 2007 9:07 am

Еееха голема брадва си е. Аз до никъде още не съм я докарал, ма пък и нема зор :)

Мня не линква вече картинки от уикито да излизат в постове.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Sep 09, 2007 11:06 pm

:) Току що завърших елитния дънджън на GW:EN Slaver's Exile. Идеята е, че трябва да се убият 4 боса, на 3 нива (едно ниво с 2 боса и още 2 нива с по 1 бос във всяко), за да се стигне до финалния бос Дънкан. Впечатленията ми са, че мястото е отвратително трудно и неприятно. Големи групи с лоши, които имат две професии и хубави елитки, три вида монкове, които имат стейбъл резърект, както и парагони с онзи сигнет, който резъректва, изобщо, приказка. Pop-up-ват много често ритуалистки спирити, които са особено неприятни (представете си Спирит ъф дизенчантмънт колко е як като монковете трябва да протектват някой...). Попаднах на страхотно парти от една от гилдиите в алианса - BOTS, доста добре се организирахме. Уориърите умираха често, но ДП-то не се застояваше много, защото групите бяха огромни и то се изпаряваше :) бързо. Pop-up-ваха едни touchers със Shadow prison елитката на асасина, които правеха ужасни мизерии.

Финалният бос е нещо отвратително. Умрях 4 пъти. Ритуалист е и с едно умение спами 4-5 ритуалистки спирита около себе си, а Спирит Рифта му прави от раз 450 дмг. Падна за 10-тина минути, но мряхме и се резъректвахме и пак мряхме...

След всеки бос има ковчеже, което дропва at random 2 item-а. От Дънкан ми падна Dwarven Armor Remnant, който употребих за Йора (много ме кефи дуорвън армърът за нея), както и два onyx gemstones, които не могат да се закупят от material-trader-a и засега поддържат добра цена от около 10-13к.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Sep 16, 2007 5:32 pm

айде още малко спамец :)

минах GWEN вчера, последните 3 мисии бяха по-кратки, отколкото си мислех :) За сметка на това най-сетне бях монк в ПвЕ и не беше скучно :P

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Sep 16, 2007 9:19 pm

Ех бързаци :) Аз се радвам на Siege devourer-а за ся :) Ебати красивата територия е там.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Sep 17, 2007 1:30 am

Честито, Коце :).

Аз пък вилнея из Слейвърс. Смятам да направя един подарък на Гибли като ми се появи :P в играта, хехе. Падна ми днес един Оникс Скиптър, който като загледах си харесах като скин, но ... идея нямам какво да го правя. (подаръкът НЕ е скиптърът :P).

Искам няколко разяснения и съвета относно кастърските (демек ъпгрейднати като за кастъри) щитове, копия, мечове, брадви и прочие, КАКТО и какви инскрипшъни и ъпгрейди е най-добре да се сложи на wand and off-hand, защото на мен ми е пълна мътилка и не ми е ясно.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Sep 19, 2007 2:20 pm

Ех, всеки ден не е Великден, са казали хората и си е вярно. Вчера по обяд за нърфнали елитния дънджън и наскоро появилата се практика да се заобикаля целия куест и да се фарми само финалния бос. В Слейвърс екзайл имаше практика последната седмица да се тича до вратата на последния бос и ако за един човек от партито тя беше отворена (тъй като този човек си е направил куеста дотам), за всички останали също е отворена. Така се пестеше 3-4 часа моткане из дънджъните преди последния бос, за да се убият 4-те боса преди него. Сега трябва всички в партито да са убили 4-те боса преди финалния, за да им е отворена вратата към боса. Доста тъпо... Да не говорим, че Дънкан дропваше рядко хубваи неща, а сега ще можем да го бием на всеки 3-4 часа (след изпълнение на целия куест), а не на 30 минути, както беше до онзи ден.

Поне събрах 22 оникса и 24 диаманта, както и няколко златни оръжия, които ще видя как ще продам. Добре и че си ъпгрейднах всички 10 нови героя, та сега ремнантите ще ги подарявам насам-натам :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Sep 21, 2007 6:24 pm

Хех, малко наваксах днеска час два игра ;)

ГОЛЯМ Съндък пълен с почти нищо интересно :)
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw3/gw854.jpg

Ей тия са ми новата любов просто :)
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw3/gw860.jpg

Фолоу да уайт уабит ;) е Яко ;)
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw3/gw863.jpg
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw3/gw864.jpg

Умри веднъж, но от заек. Е после ги изтребих отма ма там на место си е тегаво като попъпнат гадоветееее. То пък и боса се оказа поне, че е от Dirty deeds-а ;)
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw3/gw866.jpg