ЧРД - Аланна
Moderator: Moridin
ЧРД - Аланна
Зайче, честито ти и на теб, най-сетне ме настигна ;)
Всички красоти и благини на земята ти пожелавам плюс това, което искаш :)
Бичкам те :)
Всички красоти и благини на земята ти пожелавам плюс това, което искаш :)
Бичкам те :)
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Re: ЧРД - Аланна
Е тва за честитене ли е?Clio wrote:Зайче, честито ти и на теб, най-сетне ме настигна![]()

Иначе, Дафи, жива и здрава

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
хаха, Еми ЧЕСТИТО! и аз да се класирам, че ся модно по всички медии си честитиме паралелно. Та да не изоставаме с Клио от по-младите

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- The Dragon
- Elder God
- JaimeLannister
- Forsaken
Ами то и аз съм кажи-речи непозната, но от собствен опит знам, че е много хубаво, когато някой, който не ти е особено близък се сети да ти честити рождения ден. Така че: Честито и всичко най-хубаво и никога да не оставаш без мечти.
А, и да прекараш чудесно целия ден.
А, и да прекараш чудесно целия ден.
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."