Палачинкии~и
Moderator: Moridin
- Bat Garo Still Rots
 - Moderator

BaYa wrote:И аз искам палачинкаааааааа! Дори само една със сладко от смокини. И ще се примиря!!
Като дойде моята, моем ти я отстъпим.shayhiri wrote:Аз искам 5 със сметана и мед.
И една със зелена смокиня!
Я, ма тя дойде!!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Размах размах, а кой после ше мие посудата 

Тия с руската салата се ядват да. АКО си я направиш сам и нея. Тая от Билата често ХРУПА.

Тия с руската салата се ядват да. АКО си я направиш сам и нея. Тая от Билата често ХРУПА.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- BaYa
 - Forsaken

sayso, тренирай много за декември.  Непременно ще мръдна до България, па и до Габрово.  Нали трябва някой да се жертва и да провери как сме те научили, вкупом, на тея палачинки.  Аз само за качественият контрол - да не се натровиш!    

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
						Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Аз посудата си я измих още след направата на 1та смесXellos wrote:Размах размах, а кой после ше мие посудата![]()
![]()
BaYa wrote: sayso, тренирай много за декември. Непременно ще мръдна до България, па и до Габрово.
Нямаш грижи
Имаме го предвид. 
 Аз, в частност, съм търновлия. А и се канех да спретна един тур из Балкана.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
 - Moderator

Добре Габрово е леко греда, защото колкото и да се точим на палачинките все пак шанса да дойдем не е супер голям  
  Ти за това така любезно ни каниш сигурен съм!  
 Но ако дойдем организирано повечко хора няма да ни смогнеш, защото от опит знам, че палачинките са сред най-бързо свършващата храна 

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
						Не го плаши са. 
 Ше отидем, що да не отидем?

Ми нема лошо, не съм ходил там още 
 Палачинки изчезват във въздуха още мдааа 
 Иначе как ги подхвърлям неам грешка. Само да е по-висок тавана 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Дам, заслужава си. Тука една катма до нас излиза 1.20 - 2 кинта. 

E 2 часа път е все пак, няма да ходиш до Варна яBat Garo Still Rots wrote:Добре Габрово е леко греда, защото колкото и да се точим на палачинките все пак шанса да дойдем не е супер голямТи за това така любезно ни каниш сигурен съм!
Но ако дойдем организирано повечко хора няма да ни смогнеш, защото от опит знам, че палачинките са сред най-бързо свършващата храна