Знам ги тия Things_I_learned_from_...-теми в IMDB. Много са забавни. И кво?shayhiri wrote:Амос, ето все пак малко food for thought: http://imdb.com/title/tt0088944/board/flat/13210857?p=1

Moderator: Moridin
Знам ги тия Things_I_learned_from_...-теми в IMDB. Много са забавни. И кво?shayhiri wrote:Амос, ето все пак малко food for thought: http://imdb.com/title/tt0088944/board/flat/13210857?p=1
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ако кажа, че си абсурден, дали ще е ъндърстейтмънт?shayhiri wrote:Забавата настрана, изкарват много от стотиците безсмислия в Командо наяве. Не че не можех и сам да го сторя - за пред вас - ма ми спестяват ценно време.
Fix'd.Roland wrote:Ако кажа, че си абсурден, дали ще е ъндърстейтмънт?shayhiri wrote:Забавата настрана, изкарват много от стотиците безсмислия в Командо наяве. Не че не можех и сам да го сторя - за пред вас - ма ми спестяват ценно време.
Ни най-малко, особено ако това е била целта ми.Roland wrote:Roland wrote:Ако кажа, че си абсурден, дали ще е ъндърстейтмънт?shayhiri wrote:Забавата настрана, изкарват много от стотиците безсмислия в Командо наяве. Не че не можех и сам да го сторя - за пред вас - ма ми спестяват ценно време.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ма ти много насериозно се вземаш нещо. Филма си е типичен осемдесетарски екшън от безмозъчните такива. Просто не мога да разбера какъв ти е проблема? Бил B movie, е и? Да такъв е, ама нали кефи. За разлика от филмите на Уве Бол.shayhiri wrote:Айде гледай го първо, защото си нямаш "напредстава" за кво става въпрос.Аз не го критикувам, аз директно го категоризирам като пълен шит, който може да се гледа само от предпубертети - или много тъпи пубертети.
И не е пълен шит само на ниво сюжет и диалог. Пръдакшън велюс-ите му са на ниво B movie.Рамбо 2, с който често го сравняват, е 50 пъти по-добър!
Не знам що плюете Бол толкова (като гледам Данджън Сийдж, ще разбера), но на мен Командо ми действа по същия начин.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest