Кой вятър ме довя? Alanna. Успех на всички, да живеят танцуващите сенки
За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)
Moderator: Moridin
Ей, най-сетне те довя 
Тъй де, добре дошъл, при нас винаги има място за още един приятел
Особено ако обича фентъзи и фантастика 
Тъй де, добре дошъл, при нас винаги има място за още един приятел
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Привет:) А посещаваш ли старозагорския клуб по фантастика и Таласъмиите?setoy wrote:Здравейте всички! От Стара Загора съм, луд фен на фантастиката съм, дори имам няколко писани/недовършени нещаИначе се занимавам с електроника и програмиране..
Кой вятър ме довя? Alanna. Успех на всички, да живеят танцуващите сенки
- Minitabandus
- Smallfolk
Здравейте. Чета Shadowdance сигурно от брой 10 но не се бях интересувал от форума до сега. Голям фен съм на фентъзито японската анимация и компютърните игри, любим жанр RPG,играя casual Magic the Gathering. Също така, чета Gamers Workshop и от повече от две
години играя сериозно World of Warcraft. Уча Българска филология в Софийския. Причината за интереса ми към форума е малката черна дупка в която съм попаднал и отчаяното ми желание да се спася от нея. От, хората които пишат тук се познавам по физиономия с Roland от Paladium games и Маgic World, поздрави.
години играя сериозно World of Warcraft. Уча Българска филология в Софийския. Причината за интереса ми към форума е малката черна дупка в която съм попаднал и отчаяното ми желание да се спася от нея. От, хората които пишат тук се познавам по физиономия с Roland от Paladium games и Маgic World, поздрави.
Регистрирал съм се във форума от няколко дена, но чак сега видях този топик. Грешката си е само моя.
Здравейте на всички. От Стара Загора съм и съм още ученик (догодина дай Боже студент). Интересувам се от литература, книги, спорт и най-вече история. Защо се регистрирах ли? Трудничък въпрос. Прозрение свише, може би.
Здравейте на всички. От Стара Загора съм и съм още ученик (догодина дай Боже студент). Интересувам се от литература, книги, спорт и най-вече история. Защо се регистрирах ли? Трудничък въпрос. Прозрение свише, може би.
If we did not have bad luck, we would not have luck at all.