Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
мани с тоя нет адвам карам
ше дигам врява довечера на нетаджиите ако продължава така. че с тия дълги куестове и лоудвания за никъде ;( Поне поразгледах територия малко от малко до sifhalla

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Sneak Peek-ът прилкючи, чакаме сега играта в събота (или петък вечерта, нещо такова). Наистина ще взема да пусна във форума на ГВ.бг за тия неща, че наистина съм препълнена. А и за зеления меч, който ми падна сега е рядък още кви пари да му искам без да ми се смеят
.
Ей го меча:
http://gw.gamewikis.org/wiki/Lissah%27s_Edge
Трябва ми инскрипшън, на някой ако му падне "Brawn over Brains" (dmg + 15%, energy - 5) да казва, ще му го купя. Също така ми трябват Furious Dagger Tangs (double adrenaline on hit). Готова съм да си платя и за двете, ако имате или ви падне.

Ей го меча:
http://gw.gamewikis.org/wiki/Lissah%27s_Edge
Трябва ми инскрипшън, на някой ако му падне "Brawn over Brains" (dmg + 15%, energy - 5) да казва, ще му го купя. Също така ми трябват Furious Dagger Tangs (double adrenaline on hit). Готова съм да си платя и за двете, ако имате или ви падне.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Абе и аз мисля, че 15^50 би било екстра, обаче, ако го ползва уориър, който е в парти с добър монк (всъщност с всякакъв монк), няма начин уориърът да не е енчантнат 90% от времето, в което играе.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
хехе забавен беше фарма в фърнаса днеска с руснаците
Два зелени щита от два боса на 1 место ми кацнаха и то напълно безполезни ма карай. Як дроп беше ма за другите повечко. Ма тва ме уби с майнърс ключа просто, както попита един дали няма кой да му продаде ключ и той му се дропна след 3 секунди
баси калиткото.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Правя чистка на инвентара малко по малко, че се задръстих от бои, rewards от новите куестове в ГВЕН, разни парчета от карти, един куп златни оръжия, ъпгрейди за оръжия и скролове, както и разни кексчета, шоколадови яйца, зайчета, монети и прочие... не зая какво да ги правя, та продавам малко по малко.
Ето за продажба няколко зелени items.
Rot's Putrescence -> 3k (offhand Soul reaping за некромансър)
Gorrel's Staff -> 1k (staff Illusion magic for mesmer) --> продаден.
Byzzr's Benediction -> 2k (offhand за монк, Divine favor)
Swiftspell's Staff -> 2k (Illusion magic стаф за месмер) /sold/
Suli's Scythe -> 7k (Зелъс коса за дервиш)
Gargash's Recurve Bow -> 1k (Зелъс рекърв лък за рейнджър)
Robah's Axe -> 7к (Vampiric брадва
за уориър)
Frozen fan --> 1.5k (Offhand curses за некромансър)
Lunto's Pincers -> 1k (Assassin daggers)
Продавам и няколко тома:
2 normal ranger tomes - 600g each /sold/
1 normal paragon tome - 500g
3 normal necro tomes - 600g each
1 normal mesmer tome - 500g
2 normal warrior tomes - 600g each
2 normal elementalist tomes - 600 each
2 elite monk tomes - 10k each
1 elite warrior tome - 7k
1 elite assassin tome - 7k
1 elite ranger tome - 7k /sold/
Ето за продажба няколко зелени items.
Rot's Putrescence -> 3k (offhand Soul reaping за некромансър)
Gorrel's Staff -> 1k (staff Illusion magic for mesmer) --> продаден.
Byzzr's Benediction -> 2k (offhand за монк, Divine favor)
Swiftspell's Staff -> 2k (Illusion magic стаф за месмер) /sold/
Suli's Scythe -> 7k (Зелъс коса за дервиш)
Gargash's Recurve Bow -> 1k (Зелъс рекърв лък за рейнджър)
Robah's Axe -> 7к (Vampiric брадва

Frozen fan --> 1.5k (Offhand curses за некромансър)
Lunto's Pincers -> 1k (Assassin daggers)
Продавам и няколко тома:
2 normal ranger tomes - 600g each /sold/
1 normal paragon tome - 500g
3 normal necro tomes - 600g each
1 normal mesmer tome - 500g
2 normal warrior tomes - 600g each
2 normal elementalist tomes - 600 each
2 elite monk tomes - 10k each
1 elite warrior tome - 7k
1 elite assassin tome - 7k
1 elite ranger tome - 7k /sold/
Last edited by Elayne on Tue Sep 11, 2007 12:34 am, edited 3 times in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мня нищо не ми върши работа от тия. Аз мисля да събирам за куунавангче по-натам 

Да добавя и:
Gorrel's cane - 1к (Illusion magic for mesmer) /sold/
Gorrel's cane - 1к (Illusion magic for mesmer) /sold/
Last edited by Elayne on Tue Sep 11, 2007 12:34 am, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мняя, мене нета ми изкара колкото да си отворя едно градче дет не бях забелязъл до ся, дет някой садист и направил цялото пода му е да е в лед и се тътриш. Marhan's grotto 

E аз предпочетох тая след Широ дет се зима за са
нещо за еле броните не ме радва дизайна много ;(

Аха, само че четох, че трябвало да се отиде в същия магазин, в който е направена поръчката. Ние сега отиваме
А Делегата е най-големия маниак тука. Не че ще го прочете, щото сигурно вече играе 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.