Август '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Aug 26, 2007 10:05 pm

Ъъъ, излезе Хеърспрей, така между другото да вметна... Който като два часа губивремка е само около 100 пъти по-ценен от Борн.
And you can't dance with a devil on your back...

zari
Sorcerer

Post by zari » Sun Aug 26, 2007 10:08 pm

Hairspray-ът не е оферта за мен,някак:)Еее,обаче ми се ходи на Шрек :( .Но няма да мога.Ал,какво общо има отсъствието на хора с тъпите филми през август? :D
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 10:11 pm

Хеърспрей не съм го коментирал и не съм казвал, че Борн е единственият. Зари питаше за предстоящи заглавия. А и колкото и хубав да е, не може да измести (за мен) Борн. Все пак е едно такова пухкаво, розово мюзикълче.

Така че, всъщност, Зари, вземи го виж като си дойдеш - "Лак за коса".
zari wrote:Hairspray-ът не е оферта за мен,някак:)Еее,обаче ми се ходи на Шрек :( .Но няма да мога.Ал,какво общо има отсъствието на хора с тъпите филми през август? :D
На Шрек ше ходим, като си дойдеш. Мюзикълът сигурно не те кефи щото е 60-тарски. Като няма публика, не пускат и филми.

Аз вече се бях разглезил с по 3-4 премиери всяка седмица, от които поне 1-2 читави. :roll: Ако живеех в Щатите, щях да се скъсвам от кино. Там излизат по 5-10 на седмица.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Aug 26, 2007 10:15 pm

Ъъм, защо смяташ, че не е за теб?

Алекс, от моя гледна точка в общата ми филмова скала, там където Хеърспрей е 9, Борн е 5 :) Смисъл, екшън сценки има и в ХУБАВИ филми, няма нужда да гледам лоши заради тях.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sun Aug 26, 2007 10:17 pm

Чела съм му рецензии и не ми звучи добре.Най-вероятно ще го пропусна.Рол,ти ходи ли да го гледаш?Видях,че си направил тема..
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 10:19 pm

Аз пък давам девятка и на Борн. На същата логика - перфектен в тесния си жанр. И бонусче за оригиналност.

И тъй като жанрът на Борн (spy thriller) ме вълнува доста повече от веселяшките мюзикли, е нормално да предпочитам него.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sun Aug 26, 2007 10:22 pm

Тези 9-ки много смело ги раздавате и двамата,а точно преди няколко дни едно момче каза,че никоя жена не заслужава 10..дали поне за 9 можем да си мечтаем?:D
-Why??

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Aug 26, 2007 10:27 pm

zari wrote:Чела съм му рецензии и не ми звучи добре.Най-вероятно ще го пропусна.Рол,ти ходи ли да го гледаш?Видях,че си направил тема..
Вече го гледах. И ще го гледам пак.

Алекс, каква оригиналност, ебати? Стандартният шпионски крап с претенциозна камера и три яки екшън-сцени, омг. Мое ли да си толкова повърхностен :shock:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 10:29 pm

zari wrote:Тези 9-ки много смело ги раздавате и двамата,а точно преди няколко дни едно момче каза,че никоя жена не заслужава 10..дали поне за 9 можем да си мечтаем?:D
Ха. :mrgreen: Ако една жена е 5 и нагоре, друго не й трябва. Все едно е десятка. Лесна е вашта. (Под петица пак се вреждат лесно - с помощта на алкохола, вродения идиотизъм на мъжете и отсъствието на светлина.) Така че кво ви пука че някъв тъпанар се скъпял на десетки? :roll:

А за филмите, помисли си пак. :wink: Хич не давам лесно оценки. Даже и сега съм им дал по-малко отколкото в Доматите, където и двата са около 95%. 8-)
Last edited by shayhiri on Sun Aug 26, 2007 10:31 pm, edited 1 time in total.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sun Aug 26, 2007 10:29 pm

Roland wrote:
Вече го гледах. И ще го гледам пак.
Някой май иска да запомни всички песнички наизуст :D
Ал,ти пък 5-ци.. :shock: С възраста да не занижаваш изискванията? :wink:Аз се сещам за поне трима,на които чистосърдечно си лепвам 10-ката.
-Why??

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Aug 26, 2007 10:33 pm

Вече ги знам, не ме мисли. Просто филмът е толкова хубав.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sun Aug 26, 2007 10:35 pm

Ей,толкова си трогателен,че ще хвърля едно око и на твоята тема за филма :wink:
-Why??

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 10:40 pm

Направо гледай филма, ше ти хареса. 8-) Сюрьозно говоря, Зари, може да не е черна музика (а скучен рок'н'рол), но пък има таквиз дивни чернилки, че ше ти свършат споменатите десетки. :wink: :lol: И да видиш как награбват руси момиченца баш кат тебе. 8-)
zari wrote:Ал,ти пък 5-ци.. :shock: С възраста да не занижаваш изискванията? :wink:Аз се сещам за поне трима,на които чистосърдечно си лепвам 10-ката.
Напротив. :) Точно щото ми се качват изискванията, трудно бих дал много повече от 5. Но пък вече и the wisdom kicks in, та си давам сметка, че всичко над санитарния минимум (младо, слабо, не много тъпо) минава. :lol:

zari
Sorcerer

Post by zari » Sun Aug 26, 2007 10:46 pm

shayhiri wrote:Направо гледай филма, ше ти хареса. 8-) Сюрьозно говоря, Зари, може да не е черна музика (а скучен рок'н'рол), но пък има таквиз дивни чернилки, че ше ти свършат споменатите десетки. :wink: :lol: И да видиш как награбват руси момиченца баш кат тебе. 8-)
Тз тз тз..и ти ли почна?Да те е страх да изкажеш възхищението си към Тайрис и музиката му,човече.. :roll: Не ме подценявайте,не са САМО това изискванията за качествен филм. 8-) :D
-Why??

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 10:53 pm

Не, бе, просто филмът е за тва точно: десегрегацията в края на 60-те. И си е читав мюзикъл. Няма те навивам повече, гледай го и пак ше говорим.