БаЙа, а с мен не си ли поне малко съгласна?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Амиии, ако е за това последно изказване - мда, съгласна съм с теб. Особено в болднатото и "зачервено", макар и Цвете-то да не ми хареса много, много!shayhiri wrote:Тигърът често се отнася по темата за бойните изкуства.Без да имам каквото и да е против Джет Ли, заявявам, че Чо Юн Фат е бог. В Златното цвете размазваше буквално, със самото си присъствие - както легендарните майстори на у-шу.
![]()
Тъкмо съм заредил сега Шанхайски триади - пак на Жан Имоу с Гонг Ли.
Абсолютно. Само дето нито съм, нито имам намерение да гледам "Проклятието на златното цвете".Scourge wrote:"герой" на първо място. просто това е по-добрият –филм– измежду тях, въпреки че по-добрите актьори в него са във второстепенни роли.
Мда. Представи си тея 5 филма да ти ги пускат в къщи непрекъснато, в продължение на 4 години!tigermaster wrote: baya, Брус Лий е всичко друго, но не и добър актьор. Има един хубав филм с него, но това не е заради актьорския му талант. За какво непрекъснато гледане на филмите му говориш? `щото той има само пет филма и половина, не за друго.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
От екшъна и бойните умения се интересувам, ако съответният филм или актьор се опитва да ми ги показва. Толкоз. Или не толкоз, понеже си колекционирам филми с бойни изкуства. Това вече съм го споменавал, но сте го забравили със сигурност, а май трябваше да започна с него.shayhiri wrote:Тигре, смея ли да отбележа, че ти се интересуваш само и единствено от екшъна и в частност бойните умения? Нищо лошо няма в това, но е безкрайно очевидно, така че дай официално да го заявим, за да не стават повече неразбирателства и дрязги.Знаеш, че много често съм в аналогична на твоята позиция, та съм наясно, че това е най-добрата политика.
И колко си събрал вече?А картички с Брус Лий интересуват ли те?От на баща ми колекцията,като за съфорумник..15 лв парцалаtigermaster wrote:
От екшъна и бойните умения се интересувам, ако съответният филм или актьор се опитва да ми ги показва. Толкоз. Или не толкоз, понеже си колекционирам филми с бойни изкуства. Това вече съм го споменавал, но сте го забравили със сигурност, а май трябваше да започна с него.
Идея си нямам колко съм събрал. Общо взето всичко, което ми е попадало из българския Инетрнет и ми е грабнало окото. Трябва да са между 60 и 70, но няма да ги броя сега. Макар че от доста време не съм свалял нещо ново... Ъъъ, не, грешка, от онзи ден - новата находка е "Kung Fu Fighter", обаче за него ще споделя в друга тема.zari wrote:И колко си събрал вече?А картички с Брус Лий интересуват ли те?От на баща ми колекцията,като за съфорумник..15 лв парцала
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests