Аз пък играя АБ напоследък и покрай Гибли разкриване натеритория в Тирия за картограферска титла. От територията ми остават 10% без няколко десети, в АБто обаче титла се качва супер бавно. Още около 30 000 точки ми трябват до следващата.
Снощи се обадих в Алианс чата да питам дали иска някой да венкуишва с мен и се навиха 4 човека, на двама от които И-нета им прекъсна точно накрая и останахме Маргрид, Талкора, едно еле, аз и още едно СС некро и ни видяха сметката последните 4 гада (само толкова ни останаха, за да венкуишнем Пердишън Рок).
Довечера е възможно да я направим зоната окончателно, ако някой иска да се включи.
Бтв, предлагам и на народа да се съберем за бонуса на Дюнс ъф диспейър. Вчера влязох в мисията само с герои, за да разкрия територия около цитаделата на бонус босовете и оставих само Кос и Талкора при hero-то. Не ми стигна времето да разкрия всичко, но пък героят си оцеля като пич само с Талкора и Кос и минах мисията (праймърито), та... за разкриване на територия, че и за бонуса има шанс.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around